Foto:Irfan Ličina/Nova.rs

Sinoć oko 20 sati, u zabavnom parku Brezovica u Novom Pazaru, došlo je do ozbiljne povrede jednogodišnjeg deteta. Incident se dogodio kada se devojčica, starosti 14 godina, spuštala zip lajnom, dok su se ispod žice nalazilo dete staro svega godinu dana sa svojom tetkom.

Nažalost, sudar između devojčice i dečaka izazvao je teške povrede kod mališana.

Odmah nakon incidenta, dečak je hitno prevezen u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde se trenutno nalazi u komi. Na lice mesta brzo su stigli vozilo hitne pomoći i policija, koja je započela uviđaj kako bi se utvrdile tačne okolnosti nesreće.

PROČITAJTE JOŠ

Prema svedočenju prisutnih, devojčica se spuštala zip lajnom koja prolazi iznad pešačke staze, dok su se u tom trenutku ispod nalazili dečak i njegova tetka. Nesreća je izazvala šok među prisutnima, koji su odmah pozvali hitnu pomoć, prenosi Sandžak danas.

Doktori se bore za dečakov život

Medicinski tim je stigao vrlo brzo i pružio prvu pomoć mališanu pre nego što je hitno prevezen u bolnicu. Doktori u Opštoj bolnici Novi Pazar bore se za dečakov život, a stanje mu je kritično.

Policija je takođe sinoć stigla na lice mesta i započela uviđaj kako bi se utvrdile tačne okolnosti nesreće. Istraga je u toku, a nadležni apeluju na sve posetioce zabavnog parka da budu pažljivi i poštuju sve sigurnosne protokole kako bi se ovakve nesreće izbjegle u budućnosti.

Građani Novog Pazara izrazili su veliku zabrinutost i tugu zbog nesreće. Mnogi su se okupili ispred bolnice kako bi pružili podršku porodici povređenog deteta. Na društvenim mrežama su se pojavili brojni pozivi na molitvu za mališana i apeli za povećanje sigurnosti u zabavnim parkovima.

BONUS VIDEO Mladić zadobio lakše povrede u tuči kod hale „Aleksandar Nikolić“, prevezen je na VMA

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar