Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Zoran R. sinoć je upucao Miloša T. u kući u Rakovici, a prema prvim informacijama sukobu je prethodila svađa oko rudarenja kriptovaluta. Kako nezvanično saznaje Nova.rs, Miloš je navodno čuvao i krio Zorana, koji je izbegavao da ode na izdržavanje zatvorske kazne na koju je osuđen.

Ubijeni Miloš je sa osumnjičenim za ubistvo Zoranom zajedno radio na rudarenju kriptovaluta i motiv ubistva je navodno novac. Prema nezvaničnim informacijama, ubijeni muškarac nije dao osumnjičenom deo novca.

Pročitajte još:

Potom je izbio sukob, a Zoran je u jednom trenutku izvadio pištolj i zapucao.

Osumnjičeni za ubistvo je oko ponoći sam pozvao policiju i prijavio da je ubio stanodavca. On prilikom hapšenja nije pružao otpor.

Inače, kako nezvanično saznajemo, za Zoranom su bile raspisane dve policijske potrage – jedna zbog izdržavanja zatvorske kazne od sedam godina i jedna od šest meseci.

Miloš je navodno pomagao Zoranu da izbegava zatvorsku kaznu, a oni su i imali zajednički posao.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Spekuliše se da je upravo taj posao i prethodio strašnom zločinu koji je zatekao Rakovicu. Prema rečima komšija Zoran i Miloš su dalji rod, to jest Zoran je dalji ujak Milošu.

Izbila je rasprava između Zorana i Miloša, jer Miloš navodno nije želeo da podeli novac sa Zoranom, koji su zaradili rudarenjem kriptovaluta.

Zoran je u kući živeo sam, razveden je i ima dvoje dece, a poreklom je iz Zrenjanina. Miloš je sa svojom porodicom živeo na Voždovcu, a često je posećivao Zorana koji je živeo u njegovoj kući.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kuću u Rakovici je kupio pre više od godinu dana, a Zoran je počeo da je koristi od kada se razveo.

„Velika je žalost, ode tako mlad život i da mali Vuk ostane bez oca. Užas je šta se događa“, kaže jedna od komšinica.

Komšije su istakle o obojici muškaraca da nisu bili poznati kao nasilnici, uvek su se ljubazno javljali, te nisu ni mogli da pretpostave da može da se desi ovakva tragedija.

BONUS VIDEO: Mesto ubistva na Banjici i napad na novinarske ekipe

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare