Foto: Privatna arhiva, Shutterstock, Googlemaps

Posle tragične smrti braće Milana (47) i Milisava (49) Maksimovića iz Lipničkog Šora kod Loznice, porodica i poznanici zanemeli su od šoka. Kako za Nova.rs govori Sanja Todorović, sestričina preminule braće, svi članovi porodice su pod lekovima jer ne mogu da dođu sebi od tuge i bola.

Sanja na početku razgovora ističe da je ljubav između Milana i Milisava bila toliko jaka da jednostavno nisu mogli da izdrže jedan bez drugoga.

„Mene je prekjuče pozvao ujak Milisav i slomljen od bola mi rekao: „Nema više mog Mikana, srce me boli, ne mogu da izdržim“. Zanemela sam. Nisam se oporavila od šoka kada su mi javili da je Milisava pronašla komšinica iza kuće i da je i on preminuo“, kroz suze jedva izgovara naša sagovornica.

Braća Milan Maksimović i Milisav Maksimović Foto: Privatna arhiva

Kako kaže Sanja, svi članovi porodice skrhani su od bola, ali najteže je majci preminulih muškaraca, baka Milanki.

„Obdukcija Milana je gotova, danas bi trebalo da ga dovezu u Srbiju, a sutra će ih zajedno dovesti kući. U sanducima. Milanka neprestano plače i moli nas da je pustimo da legne pored svojih sinova, da je sahranimo sa njima. Ne može da se pomiri sa istinom, niko od nas ne može. Ovo nas sve boli jer smo bili vezani“, jecajući izgovara naša sagovornica.

Stariji meštani Lipničkog Šora se sećaju da su Milan i Milisav ostali bez oca kada su imali 21 i 23 godine i ne mire se s tim što je ista sudbina stigla njihovu decu. Iza Milisava je ostalo troje dece od kojih najstarije ide u osmi razred, a najmlađe je napunilo tek četiri godine. Sa druge strane, Milanov sin ide u šesti razred, a ćerka je student.

Pročitajte još:

Podsetimo, nezapamćena tragedija dogodila se juče u porodici Maksimović u Lipničkom Šoru kod Loznice, nakon što su rođena braća u razmaku od sat vremena preminuli jedan za drugim.

Mlađi Milan (47) iznenada je izdahnuo u Sloveniji, gde je otputovao na turnir u fudbalu gluvonemih osoba, a sat vremena nakon što je porodica primila tužnu vest, stariji brat Milisav (49) preminuo je u dvorištu porodične kuće.

BONUS VIDEO: Okretnica autobusa na Karaburmi na kojoj je žena tragično izgubila život

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar