Foto: Vesna Lalić/Nova.rs; Printscreen/Facebook/Nove Apatinske Novine

Potraga za dečacima P. B. (10) i A. M. (11) ušla je u sedmi dan, nakon što se mališanima izgubio trag proteklog ponedeljka, na Dunavu kod Apatina, nedaleko od kajakaškog kluba. Veliki broj meštana uključio se kako bi pomogao porodicama nesrećnih dečaka, a potragu otežava to što je Dunav na tom delu izuzetno brz, ali i dubok.

Potraga za nestalim dečacima P. B. (9) i A. M. (10) i dalje traje, a na terenu su sve nadležne ekipe, ronioci Žandarmerije nastavljaju da „češljaju“ reku, tu su i brojni meštani, dobrovoljci, a porodica je poslala apel za pomoć.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

„Molim sugrađane, a i šire, da nam pomognu u potrazi za sinom i drugim dečakom. Apelujem na ljude koji imaju čamce da izađu na Dunav. Molim i pecaroše da ukoliko nešto primete odmah jave. Momci iz apatinske marine i apatinska Šumska uprava Vojvodina šume dali su čamce, krstare Dunavom. Volonteri ronioci iz Beograda su takođe došli, kao i Somborac sa čamcem, posadom i sonarom, te nekoliko Apatinaca sa čamcima“, rekao je otac jednog od dečaka i dodao da se zahvaljuje volonterima koji su došli.

Podsetimo, dečaci su nestali prošlog ponedeljka oko 14 časova, a na obali su nađeni njihovi bicikli i obuća. Prema rečima očevidaca, bila su trojica dečaka, a dvojica su se izula i ušla u vodu i samo nestala.

Inače, ronioci Žandarmerije pretražuju reku, pretražuje se i dno Dunava sonarom.

BONUS VIDEO: Ronioci pretražuju reku 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar