Foto: Vladislav Mitić/Nova.rs

Dvojica zaposlenih u Domu zdravlja Kragujevac privedena su zbog sukoba sa policajcem oko parking mesta ispred te zdravstvene ustanove

Prema nezvaničnim informacijama, u petak su privedeni informatičar i vozač direktora Doma zdravlja, koji su bili u službenom vozilu, koje nije moglo da se parkira zbog nepropisno parkiranog policijskog džipa koji je ometao i prolaz pacijenata.

Ministarstvo unutrašnjih poslova se još nije oglasilo povodom tog incidenta, koji je snimila nadzorna kamera. U Policijskoj upravi u Kragujevcu potvrđeno je da su „privedene dve osobe zaposlene u Domu zdravlja“, ali drugi detalji nisu saopšteni.

Pročitajte još:

Očevici događaja, koji su želeli da ostanu anonimni, rekli su portalu Glas Šumadije da je policijsko vozilo bilo tako parkirano da službeno vozilo Doma zdravlja nije moglo da prođe.

Vozač u Domu zdravlja navodno je prišao policajcu i zatražio od njega da pomeri vozilo, kako bi službena vozila mogla da prođu, ali je on to odbio.

Izbila je svađa, a ubrzo je stiglo i policijsko pojačanje, koje je informatičara oborilo na zemlju, a potom ga zajedno sa vozačem odvezlo u policijsku stanicu.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za falsifikovanje isprava

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare