Aleksinac, potraga za nestalom porodicom, policija, nestala porodica
Ilustracija Foto: Nova.rs

Potraga koju su danas na području od Moravca pa do Tešice, duž obale Južne Morave i u ataru četiri sela sproveli žandarmerija, policija i vatrogasno spasilačke jedinice, nije dala nikakvog rezultata.

Potraga je počela u Moravskom Bujmiru, a porodicu koja je nestala 26. septembra tražio je i policijski helikopter, kao i jedno vozilo kvad. Pretraženo je korito reke, priobalje, gusto rastinje i kukuruzišta, ali nije pronađeno ništa što bi ukazivalo da su Đokići boravili na tom području.

Kako saznajemo, za sada nema nikakvih novih operativnih saznanja koje bi istragu usmerile, jer se na apel policije upućen građanima da pomognu u potrazi za tročlanom porodicom, nije javio niko sa korisnim informacijama. Nakon što je ponovo pretražen njihov stan, sinoć je pregledana i njihova menjačnica, ali ni tamo nije pronađeno ništa što bi odgovorilo na pitanje gde su Đokići.

Aleksincom kolaju različite priče ali za sada nijedna od verzija nestanka tročlane porodice nije potvrđena. Dok neki misli da su svojevoljno negde otišli, te da u interesu svoje bezbednosti odbijaju da se pojave, ima onih koji sumnjaju da su oteti. Neki ne isključuju mogućnost i da više nisu među živima s obzirom na to da je od njihovog nestanka prošlo pet dana.

Da podsetimo, Goran Đokić, njegova supruga Gordana i dvadesetpetogodišnja ćerka Lidija poslednji put su viđeni u aleksinačkom selu Moravac gde su bili na večeri kod Goranove majke.

Njihovo vozilo, crni “folksvagen pasat” snimila je nadzorna kamera u 00.10 sati u blizini mosta preko Južne Morave na izlazu iz Žitkovca. Nakon toga su netragom nestali, a nešto kasnije su im isključeni i mobilni telefoni. Ono što se zna da njihovo vozilo nije izašlo na autoput niti su Đokići napustili zemlju.

BONUS VIDEO Hapšenje zbog pranja novca

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar