Aleksinac, potraga za nestalom porodicom Foto: Privatna arhiva

Policija već nekoliko dana intenzivno traga za porodicom Đokić, koja je nestala u nedelju u Aleksincu. Kako javlja reporter Nova.rs sa lica mesta, policija trenutno pretražuje Južnu Moravu, ali i njive u reonu od Moravca ka Tešici, a u potragu se uključila i helikopterska jedinica MUP.

Pročitajte još:

Potraga za tročlanom porodicom traje od nedelje, a zasad nije poznato šta je moglo da prethodi nestanku. U potragu se uključio i helikopter.

U potragu se uključio i niški odred Žandarmerije, čiji ronioci pretražuju Bovansko jezero. Inače, policija je dosad dva puta upadala u stan porodice, u potrazi za eventualnim dokazima, koji bi doprineli razješenju misterioznog nestanka Đokića.

Aleksinac, potraga za nestalom porodicom Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, kako je saopštio MUP, porodica Đokić, odnosno Goran (57), njegova supruga Gordana (56) i ćerka Lidija (25),  poslednji put je viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim „folksvagenom pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028-AI uputili ka Aleksincu.

Aleksinac, potraga za nestalom porodicom Foto: Privatna arhiva

Novica Aritonović, brat nestale žene, objasnio je ranije za medije da se porodici trag izgubio između Moravca i Aleksinca.

„Snimila ih je kamera na perionici nadomak Aleksinca, njihov „pasat“ prošao je tu u nedelju u 12.10. Ne znamo da li je uopšte stigao do stana, svetlo je gorelo, ali ono se pali automatski kad padne noć. Video sam da su poslednji put bili na viberu 26. i od tada im se gubi svaki trag. Do pre tri dana bili su u Vrnjačkoj Banji, imali su običaj da otputuju tako, ali su se uvek javljali. Ne znam šta da mislim, ovo se nikada ranije nije desilo, policija je uključena, videćemo šta će biti“, kazao je on.

Ukoliko građani imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici, treba da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982.

BONUS video: Zaplena heroina

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar