Foto:Vesna Lalić/Nova.rs; facebook privatna arhiva

Prebijanju Godrane P. i njene majke Dragice P, nakon kog se Dušan S. razneo bombom u porodičnoj kući u Vršcu, prethodila je svađa oko novca, jer je, prema nezvaničnim informacijama, nasilnik tražio pare od majke svoje devojke. Dušana su komšije iz rodnog Velikog Središta upamtile kao osobu koja je mnogima ostala dužna novac.

Gordana  P. i Dušan S. bili su nekoliko godina u emotivnoj vezi i na prvi pogled sve je izgledalo prilično idilično. Dušan S. je čak na svojim društvenim mrežama redovno objavljivao fotografije svoje partnerke uz emotivne ispise. Čak su i komšije kuće u kojoj se dogodilo prebijanje i samoubistvo, reporterima portala Nova.rs rekli da se iz njihove kuće do sada nije čula svađa niti bilo kakva buka.

Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Tako je bilo sve do ponedeljka ujutru, kada su komšije čule eksploziju. Kako su nam ispričali, pomislili su da je reč o saobraćajnom udesu, a kada su izašli na prozore i terase, videli su šokantnu scenu – Gordana i njena majka Dragica bile su okrvavljenih glava. Odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć, a službenici MUP su potom u kući zatekli telo Dušana S.

Komšije iz Velikog Središta, vršačkog sela iz kog je Dušan S. ispričali su reporterima našeg portala da je u ovom kraju poznat kao neko ko je bio dužan svima, te da je radio u auto-mehaničarskoj radnji u tom selu.

Dušan S i Gordana P iz Vršca Foto: Facebook

„Bio je dužan svima, mi smo mu pružili ruku prijateljstva da radi ovde i da zaradi da vrati te dugove. Nema koga nije prevario u selu, eto nama nije ostao dužan, ali znam da je puno njih prevario“, priča žena čijoj je porodici Dušan pomagao.

Druge komšije o Dušanu nisu imale mnogo toga lepog da kažu.

„On je prevarant i osuđenik. Mene je prevario za 500 evra, bio je dužan svima ukupno oko 10.000 evra. Robijao je zbog pokušaja pljačke menjačnice. Roditelji su mu stvarno bili divni ljudi, ne znam kako je takav ispao“, priča jedan od ogorčenih meštana Velikog Središta.

Prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, žitelji Vršca Dušana S. poznaju još iz perioda kada je pokušao da opljačka jednu menjačnicu u svom gradu. Naime, njemu je prilikom te „akcije“, kako smo nezvanično saznali, ispao pištolj, pa se njegov plan o pljački izjalovio.

Prodavali cveće na groblju

Komšije su porodicu majke i ćerke, u čijoj kući se odigrala nemila scena, opisali kao mirne i povučene. Nisu previše komunicirali sa njima, ali kako su nam rekli, one su povremeno prodavale cveće na lokalnom groblju. Upravo na groblju sa njima viđali su i Dušana S.

Bonus video: Uviđaj u Subotici na mestu zločina gde je čovek ubio suprugu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar