Foto: Društvene mreže

U okolini Sjenice juče je u bunaru pronađeno telo Nusreta Destanovića, a s obzirom na to da je utvrđeno da se radi o nasilnoj smrti, pokrenuta je istraga. Prema izvorima bliskim istrazi, veruje se da je to bio zločin iz strasti, a dosad je nekoliko osoba uhapšeno zbog zločina.

Podsetimo, u velikoj policijskoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su troje osoba u vezi sa brutalnim ubistvom dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. Među uhapšenima je E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, kao i Elvis Hrnjak (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Pročitajte još:

Treća osoba, Rijalda H. iz Sjenice, uhapšena je zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog dela. Dok je Sead Z, koji je osumnjičen za ubistvo, u bekstvu i nedostupan policijskim organima, piše Sandžak live.

Prema informacijama iz policije, sumnja se da su E. Dž. i Sead Z, poznat i kao Ahmetović, u saizvršilaštvu naneli smrtne povrede Nusretu Destanoviću koristeći oštar predmet. Incident se dogodio 8. februara ove godine, a telo nesrećnog mladića je pronađeno u napuštenom bunaru u selu Međugorje u okolini Sjenice.

Nusret Destanović Foto: Privatna arhiva

Izveštaji ukazuju na to da je Destanović bio u povremenom kontaktu s Rijaldom H, što je navodno izazvalo ljubomoru kod Seada Z.

Rijalda H. i Sead Z. živeli su zajedno u Sarajevu pre nego što su se razveli, nakon čega se ona sa dvoje dece vratila u selo Bioc na Pešteru.

Istraga još uvek pokušava da utvrdi motive i precizne okolnosti koje su doveli do tragičnog događaja, kao i ulogu koju su osumnjičeni imali u smrti Nusreta Destanovića. Lokalne vlasti i policija apeluju na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave i doprinesu rasvetljavanju slučaja.

VIDEO: Uhapšen osumnjičeni za razbojništvo, uz pretnju pištoljem opljačkao kladionicu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar