Foto: Privatna arhiva, Filip Krainčanić/Nova.rs

Nusret D. (28) iz Tutina ubijen je oštrim predmetom 8. februara, a policija u Novom Pazaru uhapsila je E. Dž. (19) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu i E. H. (40) iz Novog Pazara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela.

Kako se sumnja, njegovo telo bacili su u napušteni bunar u selu Međugorje u okolini Sjenice.

E. H. se sumnjiči da je omogućio S. Z. boravak u svojoj kući nakon izvršenog krivičnog dela.

Pročitajte još:

Policija je, po nalogu tužilaštava, uhapsila i R. H. (27) iz Sjenice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neprijavljivanje pripremanja krivičnog dela.

Nusret ubijen zbog žene

Naime, sumnja se da je Nusret bio u emotivnoj vezi sa R. H., bivšom suprugom ubice, koji je njegov rođak.

„Do nas dolaze mnoge priče, a šta je istina, znaju samo oni. Mi smo čuli da se sa svojim rođakom posvađao kod pumpe, jer mu Nusret bio u ljubavnoj vezi sa njegovom ženom. Nakon verbalne svađe, usledio je fizički obračun gde je Nusreta izudarao motkom te je on preminuo. Potom je, kako se pretpostavlja, telo ubacio u auto, odvezao do sela i bacio u bunar. Sumnja se da je počinilac već pobegao u Nemačku. Žena je na saslušanju u policiji“, rekao je za „Rinu“ izvor upoznat sa slučajem.

Molila za humanitarnu pomoć

Inače, za R. H. je pre godinu i po dana skupljana humanitarna pomoć, koja je za medije ispričala da se, posle razvoda braka u Sarajevu, bez igde ičega vratila u rodno selo na Pešteru. Mediji su preneli da R. H. živi u jednoj sobici zajedno sa siromašnim roditeljima i jedva prehranjuje decu staru 5 i dve godine.

Nusret Destanović, nestao Foto: Privatna arhiva

Prema njenim tvrdnjama, starije dete ima probleme sa govorom i potrebno mu je lečenje i rad sa logopedima za šta ona nije imala novca. Njena priča ganula je srca humanih ljudi koji su joj pomogli da ima nov dom.

Nusret viđen oko dva sata iza ponoći

Podsetimo, na Nusret Destanović nestao je teritoriji Peštera, a poslednji put viđen je u četvrtak, od kada mu se gubi svaki trag.

„Viđen je u svom vozilu „golf IV“, registarskih oznaka TT029-MO, oko dva sata nakon ponoći na pumpi u selu Karajukića bunari. Od tada mu se gubi svaki trag“, rekao je za RINU jedan od prijatelja koji je podelio apel o mladićevom nestanku.

Kobna poruka

Kako navodi „Sandžak danas“, tragični niz događaja započeo je kada je Nusret primio poruku s telefona žene s kojom je bio u kontaktu.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je želela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umesto očekivanog susreta, dočekala ga je zaseda. Na dogovorenom mestu, umesto žene, sačekala su ga veći broj muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

VIDEO: Teška nesreća na raskrsnici Bulevar Zorana Đinđića i Antifašističke borbe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar