Stevan Ivanišević Foto:Privatna arhiva/Dragan Mujan/Nova.rs

Stevan I. (61) uhapšen je zbog sumnje da je ranio dvojicu, a pretukao jednog muškarca koji su pokušali da mu ukradu ukrasne česme koje proizvodi, a već je robijao zbog ubistva studenta iz 2002. godine.

Kako se navodi, Stevan I. predsednik je Asocijacije veterana Srbiji i pripadnik je nekadašnje Jedinice za specijalne operacije, poznatije pod nazivom „Crvene beretke“.

Stevan Ivanišević Foto:Privatna arhiva

Podsetimo, upucani su Ivana L kao i I. M. (33) a P. N. (40) ima frakturu lobanje, povrede najverovatnije nanete motkom.

Stevan Ivanišević Foto:Privatna arhiva

Naime, lopovi su sat vremena posle ponoći došli do mesta na kom se prodaju ukrasne česme.

Pročitajte još:

Vlasnik placa na kom se prodaju česme je to primetio i jednog lopova udario u glavu, a kada su krenuli da ga napadnu on je potegao pištolj i pucao na njih u njivi, nekoliko metara od mesta gde je izbila tuča kod česmi.

Kako su preneli mediji 2002. Stevan je tada ubio mladića M. G. (24), koji je navodno bio u homoseksualnim odnosima sa njegovim sinom.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Stevan je 2002. godine, kako je tada rekao, otišao na poziv mladića da porazgovaraju o njegovom sinu, ali nije znao o čemu je reč. On je tada rekao da kada je ušao u stan u kom je bio M. G. sa još dvojicom momaka i, navodno, su ga napali nakon čega je otvorio vatru i ubio mladića.

Kako su tada preneli mediji, M. G. je bio student pete godine i njega je pronašao prijatelj koji je došao u stan. Navodno ga je zatekao u lokvi krvi i sa prostrelnom ranom u glavi.

Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Stevan I. je nakon ubistva studenta bio u bekstvu, a policija je tada raspisala potragu za njim.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Bulevaru patrijarha Germana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare