Iva Balog Foto: Facebook/Iva Balog

"Iva je sa drugaricom sedela u vodi. Drugarica ju je ostavila na trenutak i od tada joj se gubi trag. Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je nekako došla do grada, ali gde je ne znamo."

Ovako započinje priču Martina Balog sestra Novosađanke Ive (27) koja je poslednji put viđena sinoć oko 4 sata nakon ponoći u Dunavu na Oficirskoj plaži.

Pročitajte još:

Ivi se izgubio svaki trag, a kako nam objašnjava njena sestra, nakon objave o Ivinom nestanku javio neki momak i rekao da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta.

„Sinoć je bila velika žurka na Oficircu i Iva je sa drugaricom sedela u vodi. Drugarica ju je ostavila na trenutak i od tada joj se gubi svaki trag. Ronioci Žandarmerije pretražuju teren a policiji se nakon naše objave na društvenim mrežama o Ivinom nestanku javio jedan momak koji je tvrdio da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta“, priča nam sestra nestale Ive.

Kako kaže, policija je počela da pregleda sigurnosne kamere u tom delu grada i video-nadzor okolnih firmi.

Iva Balog Foto: Facebook/Iva Balog

„Išli smo da pregledamo jedan snimak iz jedne prodavnice ali to nije bila ona međutim, momak tvrdi i dalje da ju je video pa sada čim policija pronađe novi snimak trčimo na prepoznavanje. Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je zaista nekako došla do grada a gde je, ne znamo“, priča potreseno Ivina sestra.

Podsetimo, ronioci Žandarmerije od jutros pretražuju teren uz policiju koja čamcima „češlja“ obalu reke, prenosi Blic.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar