Hapšenje otmičara Foto: MUP Srbije

Dvojica osumnjičenih za otmicu Petar P. (44) i Milan D. (42), kojima je žrtva pobegla kroz prozov, bili su toliko pod uticajem narkotika da ih je policija prvo odvela na detoksikaciju na VMA.

Beogradska policija je uhapsila Milana D. (42) i Petra P. (44) zbog sumnje da su oteli Stefana B. (33) na Vračaru, a kako saznaje „Blic“ muškarci su nakon hapšenja sprovedeni na VMA, jer su bili pod dejstvom narkotika, piše ovaj portal.

U jednom trenutku oteti mladić je iskoristio nepažnju osumnjičenih i kroz prozor stana, koji se nalazi na četvrtom spratu zgrade uspeo da pobegne i pređe na terasu susednog stana gde je polomio staklo i ušao u stan odakle je pozvao policiju.

Policijski službenici su odmah reagovali, u stanu uhapsili osumnjičenog Petra, a nakon toga pronađen je i uhapšen Milan. Osumnjičeni su zadržani do 48 sati i biće predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Pročitajte još:

Ubrzo nakon što su uhapšeni, policija je dva muškarca odvela na VMA, jer su bili nadrogirani.

Namamili ga u stan, pa tukli pet sati

Osumnjičeni Petar je namamio oštećenog u iznajmljeni “stan na dan” na Vračaru, gde je došao i Milan.

Oteti mladić Stefan je izjavio da ga je u sredu pozvao prijatelj, ubrzo su počeli da ga udaraju pod izgovorom da im duguje novac, a kako je policija saopštila, reč je o iznosu od 5.000 evra.

On tvrdi da su ga više od pet sati tukli i mučili, a da je uspeo da im pobegne kroz otvoren prozor i pozove policiju. Mladić je na sebi ima vidljive povrede.

Nakon ukazane lekarske pomoći pušten je na kućno lečenje.

Dalja istraga će utvrditi da li su i koji neraščišćeni računi između trojice muškaraca.

BONUS VIDEO: Hapšenje osumnjičenih za otmicu u Novom Sadu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar