Foto: Društvene mreže

Prijatelji Dejana J. (53) koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu "Miloš Veliki" kada svojim automobilom vozio u kontra smeru, nakon čega se sudario sa drugim vozilom i zapalio, opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

„Druže, nisam ni slutio u subotu veče da će to biti naše poslednje pisanje na Fejsbuku, nešto si hteo da popričamo, ali šta – to neću nikad saznati. Jutros sam čuo tužnu i užasnu vest da si nas sinoć nesrećno i tragično zauvek napustio. Počivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja, Deki“, naveo je jedan od prijatelja.

Foto: Instagram/192_rs

Kako smo ranije pisali jedna osoba je poginula, a dve su teško povređene u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče kod obilaznice u Beogradu, na auto-putu „Miloš Veliki“ kod Jakova, kada je vozilo „fijat punto“ išlo kontra smerom ka Beogradu, izazvalo je nesreću i počelo da gori.

Još uvek nije poznato iz kog razloga je Dejan J. vozio u kontra smeru. Kako saznajemo, Dejan je živeo u Debeljači i bio je maser.

Na suvozačevom mestu je bio Nenad K. (40), koji je nakon nesreće prevezen na odeljenje reanimacije u Urgentni centar.

Na društvenim mrežama pojavio se jezivi snimak nesreće. Vidi se trenutak u kom se „fijat“ zakucao u drugo vozilo, a onda buknuo i potpuno izgoreo.