Foto: Privatna arhiva, Shutterstock, Google maps

Slučaj ubistva Beograđanke Ane Volš (39), za koje je optužen njen suprug Brajan (46), ne prestaje da intrigira javnost. Najpre nestanak, a potom i ubistvo, i dalje je puno nerazjašnjenih okolnosti, a jedna od misterija je i gde se nalazi telefon Ane Volš. Mobilni Beograđanke dosad nije pronađen, a signal telefona lociran je 2. januara i to u krugu njene porodične kuće u Kohasetu, u Masačusetsu.

Jedna od brojnih misterija u slučaju Ane Volš definitivno je telefon Beograđanke, koji do danas nije pronađen. Ani se trag izgubio još 1. januara, a kako je američko tužilaštvo saopštilo, tog dana nju je, kako se sumnja, ubio suprug Brajan, a potom raskomadao i uklonio njeno telo.

Ipak, ono na osnovu čega su istražitelji odmah zaključili da Ana nije napustila kuću, jeste signal njenog telefona. Njen signal lociran je u krugu kuće između 1. i 2. januara.

Ana Volš Foto: Instagram/anawalshe

Izveštaji policije Kohaset pokazuju da je od 4. januara Anin mobilni telefon bio isključen, ali da je poslednji put „dao signal“ oko 3:14 ujutro 2. januara, samo 24 sata nakon što je navodno poslednji put viđena.

Pretpostavlja se da je mobilni od 2. januara, pa sve do 4. bio u fazi takozvanog mirovanja, odnosno nije korišćen, te da zbog toga nisu bazne stanice registrovale signal.

Zasad nije poznato ni da li je eventualno Brajan koristio 2. januara telefon supruge, s obzirom da je on, prema tvrdnjama tužilaštva, dan ranije ubio Anu.

Brajan Volš Foto: Craig F. Walker/Pool via REUTERS

Podsetimo, Anin trag izgubio se 1. januara, dok je nestanak prijavljen tek nekoliko dana kasnije. Nestanak je prijavio Anin poslodavac nakon što se nekoliko dana nije pojavljivala na poslu.

Anin suprug Brajan Volš je najpre priveden zbog ometanja istrage, da bi ubrzo bio optužen za ubistvo.

Pročitajte još:

Pretpostavlja se i da je Ana nešto predosećala, s obzirom da je nekoliko dana pre nestanka, odnosno ubistva, poslala majci Milanki Ljubičić poruku da hitno dođe u Kohaset, odnosno Sjedinjene Američke Države.

U tim porukama, koje je razmenila sa majkom, Ana navodi da ima probleme sa Brajanom i to oko dece.

Podsetimo, Brajan Volš optužen je za ubistvo žene. Tereti se da ju je ubio 1. januara, a potom njeno telo raskomadao i uklonio. Volš se tereti da je u danima nestanka supruge na internetu pretraživao kako se rešiti tela, ali i da li može biti osuđen u slučaju da se telo ne pronađe.

BONUS VIDEO: Tragedija u Nišu: Pešaka ubila šinska radna mašina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar