Foto: Instagram

Ana Volš (39), majka troje dece iz Masačusetsa, koja je navodno odrasla u Beogradu, misteriozno je nestala pre nekoliko dana, nakon što je napustila svoj dom kako bi uhvatila let predviđen za 31. decembra za Vašington. Kako prenose američki mediji, policija ispituje ceo slučaj, a zasad ništa ne ukazuje na to šta se dogodilo Ani.

Ana Volš je odrasla u Beogradu, što se može zaključiti po njenim objavama na društvenim mrežama.

Na pojedinim je napisala da je Beograđanka.

Takođe, isticala je da je odrasla u Beogradu, u Srbiji. U jednoj objavi navela je da se 2005. godine doselila u Ameriku. Veoma često je objavljivala snimke srpske hrane, ali i mesta u Beogradu, gde je boravila.

Podsetimo, Ana, koja živi u Kohasetu u Masačusetsu, naručila je vožnju za međunarodni aerodrom Logan u Bostonu za 31. decembar, oko 4 sata ujutru, kako bi otputovala za Vašington na posao u firmi za nekretnine, prema policiji.

Pročitajte još:

Nestanak je prijavio njen suprug Brajan Volš, nakon tri dana. Pokrenuta je policijska potraga, dok se njeni najbliži plaše najgoreg. Nije poznato da li je uopšte i sela u prevoz za aerodrom.

Inače, Anin suprug se, prema pisanju medija, 2021., na saveznom sudu izjasnio krivim za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola kupcu iz Južne Koreje za 80.000 dolara.

Ipak, policija je isključila da njen nestanak ima ikakve veze s pomenutim slučajem.

BONUS VIDEO: Šta je pokazala nesreća u Pirotu?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare