Foto:Goran Srdanov/Nova.rs; shutterstock; Filip Krainčanić/Nova.rs

Dok policija i tužilaštvo istražuju kakvu je ulogu u ubistvu Nusreta Destanovića iz Tutina imala njegova partnerka, da li je prikrivala zločin ili učestvovala u njegovom pripremanju, ovaj slučaj podsetio je na brojna ubistva sa potpisom žena.

Poslednje u nizu brutalnih ubistava, jeste likvidacija Nusreta Destanovića iz sela Međugorje, kada je pre nekoliko dana pronađeno njegovo telo u bunaru. Kada je telo izvučeno napolje bile su vidljive povrede, a na sebi je, kako smo nezvanično saznali, imao preko 20 ubodnih rana i prerezan grkljan. Kao prvi osumnjičeni odmah je postavljen Sead Z, bivši suprug žene sa kojom se ubijeni mladić viđao neko vreme.

Pročitajte još:

Pored dva osumnjičena za pomaganje, uhapšena je i Rijalda H. žena sa kojom se Nusret viđao. Ona se trenutno tereti da je znala šta se sprema i da policiji nije prijavila pripremanje krivičnog dela, odnosno ubistvo svog partnera. U tom pravcu istragu je usmerila poruka koja je poslata upravo sa njenog telefona, a koja je glasila da se ona i ubijeni mladić nađu na određenoj lokaciji. Kada se on pojavio na dogovorenom mestu, zaskočila ga je grupa ljudi koja ga je zverski pretukla, iskasapila, a potom i njegovo telo bacila u bunar.

Nusret Destanović, nestao Foto: Privatna arhiva

Policija takođe nastavlja da istražuje kakvu je ulogu Rijalda imala u zločinu, posebno imajući u vidu da su se samo dan pre zločina ona i Nusret sastali u jednom novopazarskom restoranu na kom mu, po svemu sudeći, ništa o zločinu nije rekla.

Takođe, u toku je potraga za muškarcem koji je počinio ubistvo, a njegova rodbina je veruje da je pobegao u Nemačku ili Austriju.

Unajmila ljubavnika i maloletnika da ubiju muža

U avgustu prošle godine javnost je potresla smrt Dejana P, oca četvoro dece koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Majdanpeka, kada je njegov automobil pronađen prevrnut i u plamenu pored puta. Nekoliko meseci nakon nesreće, isplivali su šokantni podaci, da je Dejan zapravo ubijen, tako što je pretučen, a potom je njegovo vozilo zapaljeno i gurnuto u provaliju kako bi se prikrili tragovi.

Foto: Facebook

Daljom istragom utvrđeno je da su Dejana ubila dvojica mladića iz njegovog mesta, koje je unajmilja njegova supruga Slađana P. On je pretučen na jednom parkingu kod mesta gde je njegovo telo pronađeno i to na njihovu godišnjicu braka. Kasnije se ispostavilo da se Slađana određeno vreme viđala sa muškarcem koji je osumnjičen za ubistvo njenog supruga. Ceo slučaj isplivao je u javnost jer su dvojica mladića po selu govorila da su ubila Dejana i da su za to dobili novac.

Foto: Facebook

Sve vreme prikrivanja zločina, Slađana je na društvenim mrežama kačila potresne slike i statuse, kako bi stavila ljudima do znanja da tuguje, a zapravo je prikrivala zločin. Navodno, ona je obezbedila oružje kojim je pretučen i ubijen njen suprug i do je detalja obaveštavala o njegovom kretnju dvojicu muškaraca koji su čekali idealnu priliku da ga ubiju.

Da situacija bude još bizarnija, ubica i žrtva su se družili i kačili zajedničke slike na drušvenim mrežama.

Upucala muža na spavanju, raskomadala i telo bacila u šumu

Jedan od najsvirepijih zločina koji se dogodio u poslednje vreme jeste ubistvo Stevana Andrejića iz Vlaškog dola kod Požarevca. Njega je supruga Ljiljana J. upucala na spavanju, a potom je njegovo telo raskomadala, popakovala u vreće za smeće i bacila u šumi. Kako se pretpostavlja u ovom monstruoznom zločinu pomagali su joj ćerka Anita A. i sin Lj. J, a sve troje su završili u pritvoru.

Naime, Stevan je bio gastarbajer u Austriji, a u Srbiju je dolazio povremeno. Sumnju da mu se nešto dogodilo probudila je informacija da je iznenada otišao u Austriju u sred odmora, ali je svoj automobil ostavio kod kuće. Njegov rođak ispričao je tada za „Novu“ da je upravo on pozvao policiju i prijavio da se nešto dogodilo, pošto je Stevan nestao.

Foto: Privatna arhiva

Istragom je utvrđeno da je Stevan upucan dok je bio na spavanju, a da je potom njegovo telo iskasapljeno i stavljeno u kese za smeće koje su pronašli slučajni prolaznici na jednoj gomili u šumi, u blizini njegovog rodnog mesta. Supruga i ćerka su odmah uhapšene, dok se za sinom izvesno vreme tragalo, jer je pobegao u inostranstvo, ali nakon što je ušao na teritoriju Srbije odmah je uhapšen i protiv njih je nedavno podignuta optužnica.

Teču ubola nožem u grudi

Devojka Olja Š. uhapšena je u Novom Sadu zbog sumnje da je nakon svađe ubila svog teču Slavišu D. Devojka je muškarca ubola nožem u grudi, nakon rasprave, a on je od zadobijenih povreda preminuo. Napad se dogodio u kući u kojoj su živeli određeno vreme, a tada je za portal Nova.rs zet ubijenog mladića ispričao šta se tačno dogodilo kobne noći.

„Stigao sam te večeri u kuću, kada sam ulazio pored mene su izneli Slavišu. Bio je obliven krvlju, imao je ranu na grudima. Rekli su mi da ga je Olja ubola, a ona je ćerka od sestre Slavišine žene. Dosta njih je živelo tu, ali je ona dolazila pre samo povremeno. Nakon toga su ga odveli iz Hitne pomoći, ali su nas ubrzo pozvali i saopštili nam da je preminuo“, rekao je tada rođak.

Foto:privatna arhiva /facebook

Devojka je posle ubistva pobegla sa mesta ubadanja, ali je pronađena u kući u drugoj prostoriji ubrzo nakon što je policija došla. Komšije su tada ispričale da porodica nije bila problematična, da se povremeno čula ponekad svađa. Kako smo tada nezvanično saznali, brat devojke koja je počinila ubistvo prijavio je ceo slučaj, ali je rekao da je reč o samoubistvu, međutim rane su bile takve da nisu ukazivale na samopovređivanje,

Zabetornirala telo supruga

Zločin koji je otkriven juna 2022. godine u selu Veliko Trnjane kod Leskovca šokirao je Srbiju. Naime, klupko je počelo da se odmotava nakon što je Biljana Stojanović (38) pronađena mrtva u svojoj kući. Utvrđeno je da izvršila samoubistvo, a onda je u istom dvorištu pronađeno telo njenog supruga za kog se verovalo da je sve vreme u Rusiji i to – zabetonirano.

Biljana i Ivan Stojanović Foto: Facebook

Istragom se ispostavilo da je Ivana ubila supruga Biljana, njegovo telo sakrila u bure koje je zabetonirala u štali u dvorištu kuće. Za to vreme, porodici i prijateljima govorila je da je on na radu u Ruskoj Federaciji i da joj se javlja retko. Ivanovo telo pronašao je rođeni brat Nenad.

Ubila ga, pa delove tela kuvala

Tereze Perić (47) ubila je svog supruga Srđana (42) u maju 2022. godine oštrim predmetom, najverovatnije nožem, potom je njegovo telo raskomadala testerom, a delove je, prema navodima optužnice, kuvala u šerpi. Sve to je uradila pred maloletnom ćerkom, a naposletku su je njena deca prijavila policiji.

Srđan i Tereza Perić Foto: Screenshot Facebook

Prema do sada poznatim informacijama, Tereza je Srđanu u vodu stavila lekove za smirenje kako bi ga omamila, pa ga potom ubila u kući u kojoj su bila i njena deca. Života ga je lišila tako što ga je, dok je spavao, izbola nožem. Sve to, uradila je pred svojom decom.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar