Foto: Nova.rs

Na umrlici Biljane Stojanović, koja je u ponedeljak pronađena mrtva u pomoćnom objektu porodične kuće, naveden je kao ožalošćeni i njen suprug Ivan, čije je telo ubrzo nakon sahrane pronađeno zaliveno u betonu kuće.

Među ožalošćenima na umrlici Biljane među brojnom rodbinom, između ostalog dece i majke, naveden je i suprug Ivan.

Jeziv je detalj taj što je on uveliko bio mrtav tada, a sumnja se da ga je ubila upravo Biljana sa svojim ljubavnikom.

Foto: Miljana Isailović/Nova.rs

Na dan njene sahrane, u porodičnoj kući Biljane, pronađeno je telo Ivana, koje je njegov brat otkrio zabotonirano u kući.

„Ja sam ga pronašao, ja sam iskopao i razbio beton“, rekao je brat Ivana i dodao da je u jednom trenutku ugledao lobanju.

Ona je pričala svima kako je njen suprug otišao da radi u Rusiji, a postoji i trag kako je ušao u Srbiju 2019. godine, ali od tada se ne zna ništa o njemu. Biljana je pravdala njegovo odsustvo time kako on zbog korona virusa ne može da izađe iz Rusije.

Pročitajte još:

Jovan i Ruža Stojanović, otac i majka Ivana za koga se sumnja da je ubijen, a potom zabetoniran, ne mogu da dođu sebi povodom tragedije koja ih je zadesila.

„Tri godine je sedeo betoniran. Idemo na njenu sahranu, ja nju žalim, a moj sin mrtav“, ispričala je majka stradalog Ivana za Nova.rs.

Roditelji stradalog Ivana ističu i da su planirali da raspišu potragu za njim nakon sahrane njihove snaje Biljane, koja se sumnjiči za zločin. Ističu da im je bilo sumnjivo to što ga nije bilo, niti su imali ikakvih informacija o njemu.

Aleksandar L., muškarac koji je navodno Biljanin ljubavnik, juče je bio na saslušanju u policijskoj stanici. Sumnja se, da je Biljana sa ljubavnikom ubila Ivana, a zatim ga zabetonirala. Pretpostavlja se da je ljubavnik upravo Aleksandar L.

BONUS VIDEO: Kuća u kojoj su pronađeni leševi u Leskovcu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar