Foto: Printscreen Instagram/192_rs, Facebook

Lidija R. (32), iz Lučana, nastradala je juče oko 14 časova dok je šetala sa majkom i šestomesečnim sinom u ovom gradu. Do nesreće je došlo kada ju je spletnom nesrećnih okolnosti pregazio kamion naočigled njene majke koja je od nemoći da spasi dete vrištala.

Lidija je inače živela u Beograda, a u rodno mesto došla je sa sinom, pre nekoliko dana, da obiđe roditelje.

„ U Lučanima je završila osnovnu, a u Čačku srednju školu. Bila je odličan đak, dete iz ugledne porodice. Završila je Pravni fakultet u Beogradu, zaposlila se i udala. Pre pola godine dobila je sina. Ovo je tragedija epskih razmera“, govore šokirani meštani.

Foto: Facebook

Naši sagovornici navode da je ova tragedija svima neverovatna jer je splet okolnosti koje je doveo do nje i više nego neverovatan.

„Lidija je sa majkom i bebom šetala trotoarom, kada je u jednom trenutku spao točkić sa dečijih kolica. U tom trenutku je iz sporedne ulice sa gradilišta izašao kamion i stao tik do njih kako bi propustio vozila. Lidija se saplela i pala pod zadnje točkove kamiona baš u trenutku kada je vozač krenuo da se uključuje u saobraćaj“, kažu meštani i dodaju da je njena majka gledala kako joj dete strada i da je u sledećem trenutku vrištala od nemoći da spasi dete.

Pročitajte još:


Na lice mesta je ubrzo pristigla Hitna pomoć, ali Lidiji nije bilo spasa, lekari su samo mogli da konstatuju smrt.

„Ubrzo je stigao i Lidijin otac, a i njen suprug je krenuo iz Beograda. Dete nisu mogli da smire juče ceo dan, a komšije kažu da je beba plakala celu noć“, šokirano su rekli meštani Lučana za naš portal.

Vozaču kamiona određeno je zadržavanje.

BONUS VIDEO: Teška nesreća u Nišu – Voz udario dete

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar