FOTO: TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE, MUP Srbije

U Opštoj bolnici u Čačku, nakon urušavanja mosta u Ovčar Banji, hospitalizovano je troje putnika koji su zadobili lakše povrede.

Nakon nedelju dana od kobnog događaja, dva pacijenta koji su zadobili povrede prilikom pada mosta otpuštena su iz Opšte bolnice Čačak.

„U našoj ustanovi se nalazi još jedna žena. Smeštena je na odeljenju intenzivne nege i van životne opasnosti je „, navode u Opštoj bolnici Čačak.

Pročitajte još:

Podsetimo, kobnog dana grupa vernika iz Zvornika i Čelopeka krenule su na hodočašće, put manastira Đunis. Na mestu tragedije, grupa od 115 turista, među kojima su bili i sveštenici, u dva autobusa, zastala je na magistrali kod Ovčar Banje, želeći da obiđu manastir Nikolje, koji je preko Morave. Prilikom prelaska, pešački most je pukao i pedesetak hodočasnika je upalo u nabujalu reku. Dve žene iz Zvornika su nastradale, dok je 10 hodočasnika povređeno.

Jeziva nesreća potresla je građane Srbije i Republike Srpske, a veliki broj lekara i spasilaca učinio je sve što je bilo u njihovoj moći kako bi spasili živote i postarali se o povređenima.

BONUS VIDEO: Snimak pada mosta u Ovčar Banji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar