Foto: Monterey police

"Ja sam najstarija žrtva ovog čudovišta! Mislila sam da nikada neću imati hrabrosti i snage da to kažem, ali tako je, ja sam žrtva prijatelja svog oca", ovim rečima počela je svoju hrabru ispovest devojčica (14), koja je bila žrtva Miodraga V. (71), biznismena rodom iz Beograda, a koji je u Montereju u Americi uhapšen i optužen za pedofiliju.

Ova devojčica je jedna od tri žrtve Srbina, koji čeka presudu zbog jezivih optužbi za pedofiliju.

Podsetimo, porota je u junu Miodraga V. proglasila krivim po 28 tačaka optužnice, ali se čeka konačna odluka suda. Okrivljenom preti kazna od 440 godina zatvora, odnosno doživotna robija.

„On je prijatelj mog oca“

„Vreme je da konačno nešto kažem. To je čovek koji je blizak prijatelj mog oca. Tokom pandemije korona virusa moj otac je često odlazio kod prijatelja u njegov salon automobila, pa sam tako i ja znala da svratim do njih, naročito jer je bio i letnji raspust“, kaže maloletna žrtva Srbina, čije su reči preneli američki mediji.

Kako je devojka ispričala u svom potresnom iskazu, manijak je sve vreme zurio u nju, na početku školskog raspusta je počeo da je dodiruje, a ona je iz straha ćutala.

Kako je dalje opisala, ubrzo je osumnjičeni počeo sve više „da joj prilazi i radi stvari od kojih se gadila“. Ona je ispričala da ju je dodirivao po intimnim delovima tela.

„Zahvalna sam Bogu što me nikad nije silovao kao ostale žrtve koje znam da jeste“, rekla je devojčica.

Ona kaže da je Miodrag V. uhapšen zbog njenog oca, koji ga je uhvatio dok je napastvovao drugu žrtvu.

„Jedini razlog zbog kog je uhapšen, jeste upravo zbog mog oca, koji ga je uhvatio da u svom salonu dodiruje drugu žrtvu. Moj otac ga je napao i zapretio mu da će ga prijaviti, ali je Miodrag pobegao na Floridu kod svoje ćerke“, rekla je ona.

Osumnjičeni je uhapšen nakon što je njegova ćerka na Fejsbuku objavila da joj je otac došao u posetu.

Foto: Chris Urso / Zuma Press / Profimedia

„Moj otac je video objavu njegove ćerke i odmah je obavestio policiju. Papirološki je trebalo neko vreme da se on vrati u Monterej sa Floride, jer se čekalo odobrenje suda“, navela je ova hrabra devojčica.

Ona je ispričala da se porodica Miodraga odrekla, odmah nakon što je uhapšen.

Devojčice iz Srbije

Kako je još navela, njoj je bilo jako stresno da prizna svom ocu da se i njoj desilo isto što i devojčici koju je spasio.

„U to vreme sam se osećala veoma napeto i morala sam da pričam sa stručnim ljudima o tome kako me je zlostavljao. Morala sam čak i da se skinem i slikam kako bi imali sve dokaze“, ispričala je.

Izvori Kurira ranije su ispričali da se sumnja da pored tri devojčice zbog čijeg zlostavljanja se sudi Beograđaninu, nažalost, ima još žrtava.

„Američka inspektorka je posle njegovog hapšenja zvala i dve devojčice iz Srbije, čije je poruke pronašla u Miodragovom telefonu“, ispričali su izvori.

Žena lagala komšije da je umro

Miodrag V. rodom je iz Beograda, a u SAD je otišao devedesetih godina. Kako su nam ispričali njegovi poznanici, on se tamo lepo snašao, otvorio je salon za prodaju automobila i automehaničarsku radnju.

„Redovno je dolazio u Srbiju, a nakon njegovog hapšenja njegova supruga je došla sama da proda imanje. Pitali smo je gde je Miodrag, odgovorila je kao iz topa da je on umro. To nam je bilo sumnjivo, a jedan prijatelj je odlučio da to istraži i tada je na američkim sajtovima video da je Miodrag uhapšen i to zbog seksualnog zlostavljanja devojčica“, podseća izvor.

Bonus video: U akciji „Armagedon“ uhapšeni pedofili

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar