Foto: Facebook

Igor T. (37) koga je u nedelju otac Milutin T. (64) ubio pucnjem iz puške u selu Vladimirci, posle čega je izvršio samoubistvo, prema rečima meštana ovog sela u mačvanskom okrugu, pre tri dana vratio se sa lečenja od alkoholizma.

U selu Vladimirci, u nedelju oko 16.30 časova, na njivi u blizini porodične kuće pronađeno je beživotno telo Igora T. (37). U neposrednoj blizini tela ubijenoga muškarca zatečeno je i telo njegovog oca Milutina T. (64). Na telu Milutina T. uočene su rane nastale pucnjem iz vatrenog oružja, a kasnije će se utvrditi da je ispaljen iz lovačke puške.

Policija je uspela da rekonstruiše da je Milutin T. (64) najpre upucao sina, koji je od povreda izdahnuo na licu mesta, a potom je pokušao da izvrši samoubistvo.

Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Teško povređen i bez svesti prevezen je u Opštu bolnicu Šabac, a zatim je zbog težine povreda transportovan u Klinički centar Srbije, gde je i ponedeljak preminuo.

Meštani u šoku

Meštani ovog malog mačvanskog sela su u šoku zbog svega što se dogodilo, a u razgovoru za Nova.rs otkrivaju šta je prethodilo zločinu.

„Igor je u petak došao nazad u selo nakon što je 15, 20 dana bio na lečenju od alkoholizma. Šta se dogodilo juče niko ne zna, svi smo u šoku. Mladić je živeo sam, jer ga je otac isterao iz kuće jer je bio sklon alkoholu“, ispričao je meštanin za Nova.rs.

Hitna pomoć i policija, ilustracija Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Naš sagovornik navodi da je porodica bila vredna i poštena.

Kako je Nova.rs saznala, ranije nije bilo prijava za nasilje u porodici. Naime, iako su komšije ove porodice znali da otac i sin nisu u dobrim odnosima, niko nije mogao ni da nasluti da će do ovoga doći.

Motivi ove porodične tragedije još nisu zvanično saopšteni, a istraga je u toku.

„Zašto ode tako rano?“

Meštane Vladimirca, prijatelji i poznanici ubijenog Igora, opraštaju se brojnim porukama putem društvenih mreža.

„Igore, brate, nisi smeo da nastaviš da piješ! Čovek se trudio da ti pomogne… Više nije izdržao pa ti je presudio, nije smeo tako, ali sad je kasno“, piše u jednom od komentara.

„Kažu, sve se u životu dešava sa nekim razlogom, a ja ću se celi život pitati koji je to razlog. Zašto ode tako rano? Počivaj u miru drug moj. Nikada te neću zaboraviti“, napisala je prijateljica Igora T. iz Vladimiraca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar