Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs; shutterstock; privatna arhiva

Okidač stravičnog zločina u Vršcu, kada je Marko Budimirović (35) ubio dvogodišnju ćerku, a potom izvršio samoubistvo, još uvek nije poznat. Iako je u porodici Budimirović sve delovalo idilično, na osnovu fotografija Suzane i Marka na društvenim mrežama, niko nije ni slutio da se iza svega krije jeziva istina.

Suzana i Marko započeli su svoj odnos još 2014. godine, a sudeći po slikama sa društvenih mreža, na prvi pogled, sve je izgledalo idilično. Dosta vremena su provodili zajedno, putovali su i obilazili razna mesta.

Gotovo na svakoj fotografiji bili su nasmejani i delovalo je da ne kriju svoju ljubav.

Ipak, niko, pa čak ni prve komšije porodice, nisu ni slutile da se iza svega krije gorka istina. Klupko je počelo da se odmotava osam godina kasnije, tačnije 30. aprila ove godine, kada je stigla prva prijava i to zbog nasilja u porodici. Naime, Suzana Budimirović je prijavila svog tadašnjeg supruga Marka za stravično nasilje.

Foto: Printscreen Facebook

Otkriveno je da je Suzana duže od pet godina, tačnije polovine zajedničkog života, bila žrtva psihičkog i fizičkog zlostavljanja. Marko joj je zabranjivao da koristi društvene mreže, da se viđa s ljudima, a na njeno svako ne lupio bi joj šamar.

Pročitajte još:

Pretpostavlja se da je u slučaju Budimirovića najpre počelo psihičko zlostavljanje, koje je potom preraslo i u fizičko. Prema detaljima presude, na osnovu koje je monstrum osuđen na uslovnu kaznu zbog nasilja u porodici, sve je krenulo sa zabranama koje je nasilnik izricao svojoj ženi. O tome najbolje govori činjenica da je Marko Suzani čak određivao i koje knjige će da čita.

Foto: Google maps, Printscreen Facebook

Na kraju je počelo i fizičko zlostavljanje, a Suzana je krajem aprila konačno prijavila nasilnika, kome je određena zabrana prilaska i komuniciranja. Usledio je i zahtev za razvod braka, ali i borba oko starateljstva nad detetom.

Komšije porodice istakle su ranije za naš portal da ništa nije ukazivalo da Suzana i Marko imaju probleme. Dok se Marko na poslu predstavljao kao vredan radnik i dobar suprug i otac, istina je sve vreme bila potpuno drugačija.

Podsetimo, stravičan zločin dogodio se u utorak u porodičnom stanu Marka Budimirovića. Monstrum je najpre zadavio 2-godišnju ćerkicu, a potom izvršio samoubistvo.

BONUS VIDEO: Uhapšeno osam zelenaša iz tri grada: Prisvojili 500 miliona dinara

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare