Foto: Goran Srdanov/Nova.rs, Printscreen Facebook

Kolege koje su radile sa Markom Budimirovićem, koji je zverski ubio svoju ćerku (2), a zatim presudio sebi, i dalje su u šoku zbog svega što se dogodilo. Kako kažu, Marko, kog su oni poznavali, skroz je druga osoba od one koja je počinila jezivi zločin.

„Jedno je Marko koji je zaposlen ovde i Marko koji je počinio taj čin, to su dve krajnosti i ne može da se uporedi. Marko je dobar kolega u svakom smislu i kao izvršilac posla i kao kolega, on je bio visokoškolovan, radio je ozbiljne poslove u upravi. Mi ne možemo da dođemo sebi, ni da poverujemo uopšte“, rekla je načelnica gradske uprave u Vršcu Slavica Popović.

Zgrada gradske opštine Vršac Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako kaže Markova koleginica, oni nisu znali puno o njegovom privatnom životu, ali znali su iz priča da se on rastao od Suzane.

„To su bili glasovi da su se razišli, čuli smo i da je bilo problema. On je ipak pokušavao da povrati dobre odnose sa njom, zbog deteta. Bio je potpuno posvećen tom detetu“, priča načelnica Popović.

Pročitajte još:

Kako kaže, on je često vodio dete sa sobom, išao u šetnju i provodio vreme sa ćerkom.

Ipak, o tome da je u porodici bilo nasilja naša sagovornica ne zna.

„Mi nismo znali taj deo, bili smo u poslovnom odnosu, uvek smo ga pitali za dete to nam je ipak bilo najmilije. Kada je dolazio kod mene u kancelariju zbog ugovora, ja vidim da je tužan i pitala sam ga o čemu se radi. A on mi je rekao:“ Nema nade da ćemo se pomiriti““, ispričala je Slavica Popović.

Zgrada gradske opštine Vršac Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Podsetimo, stravična tragedija dogodila se tokom jučerašnjeg dana u stanu koji je Marko iznajmljivao u višespratnici u Ulici Vojnički trg 18. On je udavio svoju ćerku, a zatim se obesio.

Njihova beživotna tela zatekla je Markova supruga, a devojčicina majka, Suzana. Ona i Marko su, kako saznajemo, bili u procesu razvoda braka.

BONUS VIDEO: Vršac mesto zločina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare