čedomir Jovanović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Lideru LDP Čedomiru Jovanoviću u policijskoj stanici na Novom Beogradu određeno je zadržavanje do 24 sata, ali zbog nepropisnog parkiranja i pozitivnih testova na narkotike i alkohol. Kako saznajemo, Jovanović je bio negativan na sve supstance, sem na lek bromazepam.

Jovanović je danas dao izjavu u policiji nakon što je jutros u njihovom porodičnom domu prijavljeno nasilje, a tako je podvrgnut testiranju. Kako je Jovanovićev advokat Aleksandar Šćekić rekao za medije, njegov branjenik je bio pozitivan na bromazepam, za koji je imao recept.

„Zadržali su ga na trežnjenju do 12 sati jer je popio bromazepam za koji ima uredan recept od lekara zbog jakih bolova u leđima. Negativan je na kokain, narkotike, alkohol“, rekao je Šćekić za medije.

Pročitajte još:

Direktorka Doma zdravlja Bajina Bašta, Lidija Šarac, potvrdila je za Nova.rs da je Jovanoviću prepisan bromazepam.

„Oni su me zvali zbog toga što je kod njega, pri testiranju, nađen bromazepam. S obzirom na to da se on trenutno leči i da mu je u terapiji uključen bromazepam, pod kontrolom, to je razlog zašto ga ima. On se kontroliše sto se tiče lečenja i bromazepama. Dobio je sve instrukcije sto se toga tiče. Činjenica je da je koristio taj lek, da to koristi dosta ljudi zbog različitih stvari. I kada se kontrolisano koristi on nema nekakvih štetnih dejstava, mada su sve te supstance svrstavaju u opojne droge, ali samo kada nisu kontrolisane. Ja sam poslala policiji da on pije taj lek“, kaže lekarka.

Podsetimo, policija na Novom Beogradu dobila je jutros prijavu da je lider LDP Čedomir Jovanović jutros pretukao suprugu Jelenu. U stanu nisu zatekli bračni par, a njihova spremačica je demantovala da je došlo do sukoba.

Jovanović je u 12.45 časova u pratnji advokata stigao u policijsku stanicu. Njegova supruga pojavila se sat vremena kasnije. On je demantovala da je do sukoba došlo i da ne zna ko je slučaj prijavio policiji.

VIDEO: Čeda Jovanović na Prajdu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare