Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Devetogodišnji učenik iz Bojnika udaren je juče na pešačkom prelazu, kojeg je prelazio sa užinom u rukama, kupivši je na velikom školskom odmoru, ali srećom prošao je sa lakšim povredama.

Na video-snimku, podeljenom na društvenim mrežama, vidi se momenat kada dečaka udara vozač električnog motora, dete kako pada, a potom brzo ustaje i produžava dalje, ali produžava i onaj koji ga je oborio, ne okrećući se.

Pročitajte još:

„Srećni smo što je naš sin prošao sa oderotinama na kolenima, zbog čega malo otežanije hoda, ali smo ogorčeni što nam je iz škole javljeno skoro sat i po posle nezgode, gde smo ga zatekli uplakanog. Takođe, policija navodno nije imala dovoljan broj ljudi da u poslepodnevnoj smeni identifikuje vozača mopeda“, priča majka za Jugmediu.

Iako u stresu, roditelji su uspeli da dođu do snimka sa obližnjih kamera, pa su na njemu prepoznali starijeg maloletnika iz Bojnika.

„To isto je mogla da uradi i policija i da sankcioniše onog koji nije ni stao, niti se osvrnuo kada je udario dete, kao da je u džak udario“, ozlojeđeni su roditelji dečaka za koga brinu jer ne znaju kako će se ovaj slučaj odraziti na njega, piše Jugmedija.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar