Foto:Google Maps/Shutterstock

Draganu S. (61), koji je u petak uveče oko 21 sat ubio suprugu Dušanku S. (55) u selu Repince kod Vladičinog Hana, prema saznanjima portala Nova.rs, pre oko godinu dana izrečena je mera zakona o sprečavanju nasilja u porodici.

Prema nezvaničnim saznanjima portala Nova.rs, Dragana S. supruga nikada ranije nije prijavila za nasilje u porodici, ali je osumnjičenog pre oko godinu dana prijavio zet, nakon čega mu je izrečena mera po Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici.

Ubistvo se desilo u kući kada je Dragan S. u alkoholisanom stanju, prema nezvaničnim informacijama, nožem ubo u vrat svoju suprugu.

Dragan S. je nekada radio u fabrici „Fopa“ koja je u u tranziciji propala, a Dušanka je bila zaposlena kao čistačica u Domu zdravlja u Vladičinom Hanu.

Prema navodima iz Višeg javnog tužilaštva u Vranju, Dragan S. je pronađen na mestu izvršenja ubistva, odmah je uhapšen i određeno mu je zadržavanje.

Protiv njega će policija podneti krivičnu prijavu zbog krivičnog dela ubistva i biće priveden u Više javno tužilaštvo radi saslušanja.