Foto:Shutterstock/Milos Momcilovic/Vesna Lalić/Nova.rs/Shutterstock

Dragan S. (61) osumnjičen je da je sinoć, u selu Repince nadomak Vladičinog Hana, oko 21.30 sati nožem ubo svoju suprugu Dušanku S. (55) koja je podlegla povredama. Kako nezvanično saznaje Nova.rs, nesrećna žena imala je ubodnu ranu u vratu, tačnije u predelu aorte, usled koje je preminula.

Prema rečima meštana ovog sela u opštini Vladičin Han, Dragan i Dušanka S. su sa ćerkom i njenim detetom živeli kao podstanari, a doselili su se iz sela Jastrebac.

„Retko sa kim su se družili. Njega smo često viđali pijanog, teturao se ulicom, a ona je radila kao čistačica u domu zdravlja. Kažu da su se sinoć svađali jer je ona podnela papire za razvod braka, a da je Dragan bio toliko pijan, da su ga nakon ubistva policajci držali jer nije mogao da stoji“, kaže jedan meštanin Repinca.

Prema nezvaničnim saznanjima, u porodici su bili narušeni odnos, a ranije nije bilo prijave nasilja u porodici od strane ubijene Dušanke.

„U kući je sa njima živela i njihova ćerka, sa svojim detetom, a upravo je ova nesrećna žena i prijavila ubistvo majke. Ona je vraćajući se kući, na ulici zatekla telo majke koja je najverovatnije krenula da beži od Dragana, a kako ju je pre toga ubo u vrat, ona je samo pala gde je i preminula“, navodi sagovornik našeg portala.

Povodom ubistva javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Vranju obavio je uviđaj i naložio obdukciju tela koju će obaviti Zavod za sudsku medicinu u Nišu.

Osumnjičeni Dragan S. pronađen je na licu mesta i odmah je uhapšen.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar