Ilustracija: Shutterstock

D. M. (33) iz okoline Smedereva uhapšen je zbog sumnje da je 25. maja izvršio krivično delo nasilje u porodici. Kako Nova.rs nezvanično saznaje, on je kobnog dana došao nervozan sa posla nakon čega je nasrnuo na suprugu i na njeno dete iz prvog braka, a u vreme izvršenje krivičnog dela imao je izrečenu hitnu meru zabrane prilaska oštećenoj.

Slovačka državljanka pre izvesnog vremena doselila se u jedno mesto nadomak Smedereva sa svojim partnerom, zajedničkim detetom i njenim detetom iz prvog braka, navodi sagovonik našeg portala.

„Ona je ispričala da sa suprugom ima već problema jer ju je tukao, a tokom maja ju je više puta psihički i fizički uznemiravao, udarao po glavi i licu, davio i odgurivao od sebe, upućujući joj brojne uvrede kao i pretnje da će je ubiti. Ranije su živeli u Slovačkoj, kako je navela oštećena, gde je takođe podnosila prijave protiv supruga“, navodi izvor našeg portala.

Foto: Shutterstock

Proteklog četvrtka D. M. je nakon što se vratio sa posla, iako mu je bila izrečena hitna mera zabrane prilaska oštećenoj, sa vrata krenuo da vređa i preti supruzi, da bi je zatim uhvatio za vrat dok je menjala pelene detetu.

„Nakon toga je uzeo prljavu pelenu koju je žena skinula bebi i utrljao u lice i po glavi ćerkici svoje supruge iz prvog braka. Kada je devojčica zaplakala, on je počeo da viče na nju i preti joj da nekoliko dana neće da jede, nakon čega ga je žena prijavila“, navodi naš sagovornik.

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je prema osumnjičenom D. M. najpre odredilo zadržavanje a potom je predloženo i određivanje pritvora.

BONUS VIDEO: Porodično nasilje u Mirijevu – otac držao ćerku zatočenu u stanu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar