Foto: Miljana Isailović/Nova.rs/Facebook

Nemanja L. (17) iz sela Krušare u okolini Ćuprije, nastradao je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kada je vozač motora "suzuki" I. J. (42) nalateo na njegov traktor.

Nesreća se dogodila oko 19 časova kada je motor udario u neosvetljen traktor u mestu Vlaška kod Ćuprije. Od siline udarca motorista i tinejdžer su poginuli na mestu.

Foto: Facebook

Meštani sela Krušar navode za Nova.rs da ne mogu da dođu sebi nakon saznanja da je ovaj mladić poginuo.

„Nemanja je bio divan, fin i vredan. Išao je u srednju školu u Jagodini, a osnovnu je završio kao đak generacije. Porodica je najbolja u našem selu i okolini. Vredni ljudi, bave se poljoprivredom, imaju plastenike, bašte, njive. Jadni njegovi roditelji i brat“, kaže meštanka ovog sela.

Beograd aobraćajna nesreća, motociklista poginuo na autoputu, auto-put, nesreća, motor, telo, policija, uvuđaj, uvidjaj
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Kako dodaje, Nemanja je uskoro trebalo da napuni 18 godina.

„Celo leto smo brali višnje u nadnici i baš se radovao životu generalno. Pominjao je i svoj rođendan kako jedva čeka da proslavi sa društvom“, kaže kroz suze naša sagovornica.

Kako dodaju, Nemanja je kobnog dana otišao sa ocem na njivu u susedno selo, sa dva traktora. 

„U povratku im se pokvario jedan traktor, pa je otac napred išao jednim i šlepao drugo vozilo na kome je bio Nemanja. Odjednom, naišla su tri motora iz pravca Despotovca. Dvojica su prošla pored njih, a jedan se zakucao u Nemanjin traktor. Muškarac I. J. je rodom iz Despotovca, i kažu da je toliko brzo vozio da je izbacio Nemanju iz sedišta“, kaže potresena meštanka.

Pročitajte još:

Kako dodaje, prizor na licu mesta je bio jeziv.

„Obojica su nastradala na licu mesta, a svuda po putu su bili delovi traktora i motora. Motorista je ležao u lokvi krvi na sred puta“, zaključuje naša sagovornica.

Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do stravične saobraćajne nesreće u kojoj su dve osobe stradale.

VIDEO: Deda na mestu pogibije svog unuka u Zaplanjskoj Toponici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar