Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Učenici Osnovne škole "Žarko Zrenjanin" u Kačarevu kraj Pančeva su u potpunom šoku nakon što je danas njihov vršnjak stradao kada je skočio sa drugog sprata škole.

Kako je za Nova.rs rekla majka jednog od učenika OŠ „Žarko Zrenjanin“, deca su u šoku i vrištala su kada se desila tragedija, a nastave u školi neće biti do kraja ove nedelje.

„On je iz drugog odeljenja. Čuli smo da se nešto desilo. Pogledala sam kroz prozor i videla ga kako leži na travi. Posle su došli inspektori i Hitna pomoć. Pustili su nas ranije iz škole. Najgore mi je što ne znam kako ću izbirsati tu sliku iz glave“, rekla je jedna učenica škole za naš portal.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Vršnjaci stradalog dečaka opisuju kao tipičnog za svoje godine, koji nije bio ni potpuno miran, ali ni previše problematičan i kažu da nije nije pravio nikakve incidente.

Prema prvim informacijama, dečak je danas bio sa majkom kod direktorke škole zbog kašnjenja, a potom je normalno otišao na čas nemačkog.

U jednom trenutku je udario glavom o klupu, ali mu je nastavnica prišla i smirila ga.

Dečak je bio miran do kraja časa, a kada je zvonilo, po priči njegovih drugova iz razreda, on je skočio prvo na klupu a potom je skočio kroz prozor.

Kako nezvanično saznajemo, telo je upućeno na Institut za sudsku medicinu gde treba da bude obavljena obdukcija.

Prema pričama meštana, otac stradalog dečaka dosta zbog posla boravi u inostranstvu.

***

BONUS VIDEO: Škola „Žarko Zrenjanin“ u Kačarevu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare