Mladić Nikola R. (18) nastradao je, dok je četvoro ljudi povređeno u eksploziji koja se dogodila danas u fabrici "Trajal" u Kruševcu, a porodice povređenih čekaju ispred kruševačke bolnice i još uvek nemaju tačnih informacija o stanju svojih najmilijih.

Podsetimo, u jutarnjim satima došlo je do eksplozije, a kako je otkrio portal Nova.rs, sve se dogodilo u novom pogonu. Stradao je Nikola R, dok su povređeni Marko M, Sara C, Dušan J. i Boris T.

Pročitajte još:

„Radnik sam ove bolnice, ali radim tek od sutra. Čim sam čuo za zeta i za eksploziju u „Trajalu“ upalio sam kola i došao sam ovde. Tu se skupila gomila roditelja , supruga i ne znam koga sve. Meni je zet povređen, a javila mi je ćerka. Trenutno čekamo rezultate skenera, a on ima ogrebotine po nozi i grudnom košu, dok će ostalo pokazati skener, pa ćemo videti. Radi na pogonu za raketna goriva, ne radi dugo, 2-3 meseca“, rekao je Jugoslav Rajković za Nova.rs, čiji je zet povređen u eksploziji.

Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

Otac devojke Sare C. koja je povređena u eksploziji takođe se nalazi ispred bolnice i čeka nove informacije.

„Povređena mi je ćerka koja ima 19 godina. Sara se zove. Ona tamo radi tek nekoliko meseci, to je pogon nov, išli su na obuku i sve je odrađeno kako treba, ali se desilo, šta se desilo. Ne znamo koje povrede ima“, rekao je Slaviša C. za portal Nova.rs.

Eksplozija u fabrici Trajal u Kruševcu Foto:Miljana Isailović/Nova.rs

ispred bolnice smo sreli i rođaka povređenog Dušana J.

„Radio tri meseca, da li je toliko.. Ne znamo ništa i dalje čekamo informacije o stanju“, rekao je G. M, rođak Dušana.

Prema saznanjima portala Nova.rs, troje povređenih se nalazi na hirurgiji i u svesnom su stanju, dok je jedna osoba u Urgentnom centru.

Još uvek se utvrđuje tačan stepen njihovih  povreda, a požar koji je izbio usled eksplozije je lokalizovan.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare