Braća Milan Maksimović i Milisav Maksimović Foto: Privatna arhiva

Rođena braća Milan (47) i Milisav (49) Maksimović iz Lipničkog Šora kod Loznice danas će zajedno biti ispraćeni na večni počinak.

Mlađi brat Milan, vrsni fudbaler iznenada je preminuo na fudbalskom terenu u Sloveniji, gde je učestvovao na turniru reprezentacija gluvonemih osoba, a starijem Milisavu je srce puklo od tuge za mlađim bratom nepun sat nakon što je porodici stigla tužna vest.

„Milanovo telo je noćas oko pola jedan dopremljeno iz Slovenije. Bilo je potresno kada su pogrebna kola ušla u njihovo dvorište. Lelek i jauk se čuo daleko, nema ko nije zaplakao“, kaže komšija Maksimovićevih.

Pročitajte još:

Majka Milanka koja je u danu ostala bez sinova zanemela je od tuge. Iako je pod lekovima za smirenje prepodne joj je pozlilo pa su dolazili lekari hitne pomoći.

Neutešne su i njihove supruge i petoro dece, troje koje je ostalo iza Milisava i dvoje Milanovih, rođaci, prijatelji i meštani koji od noćas dolaze da upale sveće i izjave saučešće.

„Bili su dobri, vredni i pošteni ljudi. Posle očeve smrti borili su se za svoje porodice i da decu izvedu na pravi put. Pomagali su svakome koliko su mogli. Nema čoveka u selu kojem nije žao zbog ove velike tragedije“, rekli su meštani Lipničkog Šora.

BONUS VIDEO: Zaplena droge u Novom Sadu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar