Foto: Shutterstock

Meštaninu sela Baluga kod Čačka, za sada nepoznati počinilac, stavio je mrtvački sanduk u kašiku od bagera. Ovo vozilo, koje služi za eksploataciju peska nalazilo se baš pored reke, Zapadne Morave.

Kako kaže naš sagovornik upoznat sa slučajem, u pitanju je sanduk koji se koristi za sahrane katoličkih vernika.

„Na njemu je bila ugravirana pločica sa imenom žene, koja je navodno, prevezena iz Nemačke kako bi bila ovde sahranjena“, objašnjava on.

Ni sam ne zna da li je u pitanju predprvoaprilska šala, ili, pak zastrašivanje vlasnika bagera.

Meštani Baluge smatraju da je neko hteo da se našali.

Pročitajte još:

„To se desilo u petak tokom dana. Na lice mesta je izlazila policija, tri patrole i marica. Svi smo bili u šoku, ali nam je bilo i smešno. Verovatno je hteo neko da se našali sa našim komšijom, ali moram da kažem da je to učinio na bizaran način“, kaže za Nova.rs komšinica vlasnika bagera.

Prema njenim rečima Balugu je okupirala policija.

„Inspektori su istovremeno preplavili i vlasnike pogrebnih oprema u Čačku u nadi da će pronaći odgovor, ili je neko ‘Topalovićima prekinuo lanac'“, kaže ona. Inače, verovatno će istraga nadležnih organa najverovatnije isterati istinu na videlo.

O celom slučaju oglasilo se i tužilaštvo.

„Dežurni zamenik javnog tužuioca u Osnovnom javnom tužilaštvu u Čačku od strane Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijska uprava u Čačku obavešten o predmetnom događaju, da je pripadnicima policije naloženo da se obavi uviđaj lica mesta i dostavi Izveštaj o postupanju. Nakon prijema Izveštaja od strane Policijske uprave u Čačku ovo tužilaštvo će raspolagati sa konkretnijim podacima o svim okolnostima događaja“, rečeno je za Nova.rs.

BONUS VIDEO: U Nišu zaplenjeno 520 kg marihuane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare