Foto:Shutterstock/Media_works

Kompanija Er Srbija je saopštila večeras da je, zbog vanredne kontrole Aerodroma "Nikola Tesla", moguće odstupanje u planiranom redu letenja u večerašnjem i sutrašnjem jutarnjem talasu saobraćaja.

Er Srbija je navela da se očekuje da će pojedini letovi u jutarnjem talasu kasniti i do dva sata.

„Usled greške u praćenju redovnih tokova dolaznih putnika od strane nadležnih službi beogradskog aerodroma, Ministarstvo unutrašnjih poslova naložilo je danas popodne vanredni pregled odlaznog terminala Aerodroma Nikola Tesla Beograd„, navela je Er Srbija u saopštenju.

U ovoj kompaniji su istakli da njene nadležne službe u saradnji sa aerodromskim službama „preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se saobraćaj odvija sa što manje odstupanja u odnosu na planirani red letenja i izražavaju žaljenje zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljuju putnicima na razumevanju“.

Iz Er Srbije su naveli da će za putnike na letovima čije je vreme poletanja pomereno za više od dva sata, srpska nacionalna avio-kompanija obezbediti posluženje, a sve one koji su izgubili svoje konekcije kompanija preusmerava na alternativne letove.

Iz ove kompanije mole putnike da za više informacija pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posete veb-sajt airserbia.com ili Er Srbija stranice na društvenim mrežama.

Podsetimo, ranije večeras je potvrđeno portalu Nova.rs da pripadnici MUP-a vrše vanrednu bezbednosnu kontrolu Aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu zbog „greške u obaveznom toku kretanja putnika na aerodromskom terminalu„.

Tom prilikom nam je rečeno da će ova kontrola dovesti do potencijalnog kašnjenja letova u večernjem i jutarnjim talasima.

***
BONUS VIDEO – „Zamrznuti“ letovi na BG aerodromu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare