U novinama "Nova", u utorak, pročitajte: Ekskluzivni detalji iz nove optužnice protiv narko-bosa: Za Šarićev klan radio i jedan tužilac; Marko Jakšić iz Narodnog pokreta Srba sa Kosova poručuje: "Vučić je ucenjena ličnost". Smenjena direktorka Torlaka koja je po nalogu vrha države obmanula građane o proizvodnji ruske vakcine "Sputnjik V".

Vlast nije u obavezi da raspiše referendum: Verovatnije da Skupština Srbije usvoji dokument o Kosovu

Ukoliko dođe do potpisivanje pravno-obavezujućeg sporazuma o normalizaciji odnosa, što još nije na dnevnom redu i što bi eventualno obuhvatilo i međusobno priznanje, morali bi da izglasaju građani, smatraju sagovornici „Nove“.

Marko Jakšić iz Narodnog pokreta Srba sa KiM poručuje: Vučić ne može da brani Srbiju, on je ucenjena ličnost.

Kosovo nikad neće moći da bude posebna država bez pomoći i podrške Srbije, a mislim da je Priština u Aleksandru Vučiću našla jakog, dobrog i pouzdanog saveznika. Jer, ono što nisu mogle da učine NATO bombe, to je onako elegantno i u miru Aleksandar Vučić prepustio Prištini. Ovim rečima član Narodnog pokreta Srba sa KiM i nekadašnji narodni poslanik Marko Jakšić komentariše ultimatum koji je u vidu nemačko-francuskog plana za Kosovo postavljen pred Srbiju.

Radnici Instituta za virusologiju slave smenu direktorke posle 10 godina: Uništila je „Torlak“i rasterala naučnike

Vlada Srbije je 26. januara razrešila dužnosti dr Veru Stoiljković, a za novog v. d. direktora imenovan je Luka Dragačević.

„Pozdravio vas je direktor BIA“, umela je, tvrde zaposleni, da im dobaci, kako bi im dala do znanja da paze šta rade i govore, a tužbe za mobing, zlostavljanje na radnom mestu, zloupotreba položaja, prikrivanje stravičnih problema u proizvodnji vakcina, kao i otpuštanja stručnjaka bez obrazloženja, samo su deo biografije i poznatog imidža doktorke Vere Stoiljković, koja je tokom 10 godina sprovodila strahovladu u Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“, čemu je konačno došao kraj.

EKSKLUZIVNO Detalji nove optužnice protiv pljevaljskog narko-bosa: Za Šarićev klan radio i tužilac

„Nova“ otkriva kako je kriminalna grupa optuženog Pljevljaka nameravala da ubije svedoka saradnika Nebojšu Joksovića, kao i ko je sve pružao “logističku podršku”

Jovo Maksić o filmu koji je ovekovečio golgotu srpskog naroda: Da više nikad ne proživimo „Oluju“

U ostvarenju tumačim domaćina Iliju, koji je preko noći otrgnut iz idiličnog života i bačen u pakao rata, kada se svaki dan živelo kao da je poslednji, kaže glumac.

Đoković u Australiji dokazao da je daleko ispred konkurencije

Šampion se ne vraća kući: Novakov jedini rivali su rekordi

Ne vraćam se odmah za Beograd, ali biću u Srbiji za sedam-osam dana. Po onome što ja znam, neće biti proslave one klasične, u smislu organizacije nekog dočeka, naveo je teniski broj jedan

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

Bonus video: Crvena nekad i sad

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar