Foto:despot.edu.rs/Shutterstock

U Tehničko-tehnološkoj i poljoprivrednoj školi "Despot Đurađ" Smederevo u ponedeljak 1. marta dogodio se incident na času matematike, kada je nastavik oteo učeniku mobilni telefon koji je on koristio na času, usled čega je došlo do gurkanja između njih dvojice, potvrdio je za Nova.rs direktor škole Miladin Vitorović. Jedan od učenika snimao je ceo inident.

Kako saznajemo, profesor je bio ispred table kada se u jednom trenutku obratio grupi učenika koji su inače drugi razred, a zatim je i krenuo ka njima. Ztaim je počeo da se raspravlja sa jednim od učenika, pa mu je oteo telefon i vratio se ka katedri.

U isto vreme, učenik je žustro ustao za profesorom pokušavajući da vrati svoj mobilni telefon, povukao ga i cimao profesora za ruku. Onda je došlo do obaranja učenika, pritiska ga jednom rukom, dok drugom i dalje drži njegov mobilni telefon.

U celom ovom okršaju i otimanju oko telefona, učenik kreće da pada, ali uspeva da ostane na nogama, te nastavljaju da se guraju i otimaju.

Kako se vidi na snimku, profesor podiže prevrnutu stolicu i papire pale sa katedre u celom tom okršaju, ispravlja se, nakon čega se vidi kako učenik odguruje profesora ka tabli.

Nastavnik se povlači i napušta učionicu.

BONUS VIDEO: Đaci nasilnici ponovo u školi – zbog proceduralne greške!?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare