Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Kompanija Yandex je omogućila besplatne vožnje do nedelje, 07. maja, sa željom da stanovnicima Beograda pogođenih ovom krizom, olakša dolaženje do pomoći na Klinici za psihijatriju.

Tragedija koja se dogodila 03. maja u OŠ ‘Vladislav Ribnikar’ pogodila je sve stanovnike Srbije. Užas bez presedana odneo je živote najmlađih i ranio duše svih stanovnika Beograda – Institut za mentalno zdravlje otvorio je telefone za psihosocijalnu podršku deci i nastavnicama pogođenim tragedijom u školi – 0638681757 i 0638682217.

Tokom dana taksisti su dobili notifikaciju da svim putnicima koji idu na navedene dve adrese ne naplate voznju. Kompanija Yandex:Go je potvrdila da ce inicijativa trajati do nedelje uveče, i da će celokupan trošak tih vožnja biti nadoknađen od strane kompanije.

„Sve što je potrebno je da u aplikaciji Yandex:Go korisnici ukucaju adresu Instituta – Milana Kašanina 3 – i vožnja će biti besplatna, bez obzira iz kog dela Beograda dolaze. Takođe vožnje su besplatne za sve građane koji žele da polože cveće ispred škole.“

***

BONUS VIDEO – Srbija žali za ubijenim đacima i čuvarom: Reka ljudi ispred škole Vladislav Ribnikar, školski drugovi pale sveće

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar