Karlos Alkaraz
Foto: EPA-EFE/Teresa Suarez

Karlos Alkaraz je odlučio da uradi još jednu tetovažu, a zbog toga je morao ozbiljno da razgovara sa roditeljima. Više puta.

Alkaraz je uradio treću tetovažu po redu, a ova je urađena na levoj nozi u čast podizanja Rolan Garosa.

PROČITAJTE JOŠ

Alkaraz je odlučio da istetovira Ajfelov toranj, simbol Pariza, u čest njegovog trijumfa nad Aleksanderom Zverevim u finalu. Uz to je istetovirao i datum kada je odigran meč.

„Još nisam uradio tetovažu sa Ajfelovim tornjem, ali ću sigurno to da uradim. Za ovu sa Vimbldona ću morati da pričam sa roditeljima. Mala tetovaža, moraću da je sakrijem“, rekao je posle osvajanja Vimbldona ove godine i brzo je to rešio.

Španac je uradio tetovažu posle svakog do sada osvojenog slema. Planirao je da to radi baš posle svakog, ali je nakon dosta priče sa roditeljima odlučio da uradi samo za one turnire koje osvoji po prvi put.

„Pa, znate, rekao sam roditeljima, da bih ih smirio, da ću tetovirati samo prve titule sa najvećih turnira. Ipak, ovo je veliki momenat, verovatno ću samo staviti datum na tetovažu koju sam uradio prošle godine. Moraću da porazgovaram sa njima prvo“, poručio je Španac uz osmeh.

Ipak, posle podizanja drugog trofeja na Vimbldonu poručio je da će možda i to istetovirati. Onda se osmehnuo.

Na levom tricepsu je istetovirao 11. 09. 2022. godine što je datum kada je podigao trofej US Opena i prvi grend slem trofej u karijeri, a nedavno je nacrtao i jagodu uz 16. 07. 2023. kao datum podizanja trofeja na Vimbldonu.

BONUS VIDEO Kakav projektil Alkaraza

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar