Đoković dobio termin prema očekivanjima.

Foto: Nova.rs

Milšped Group vam donosi najzanimljivije vesti direktno iz Melburna.

Novak Đoković u petak igra polufinale Australijan opena protiv Janika Sinera, a prema očekivanjima će taj duel biti prvi od dva muška singla po rasporedu.

To znači da će srpski as protiv Sinera na teren u 14.30 po lokalnom vremenu, odnosno u 4.30 ujutru po srpskom vremenu na „Rod Lejver areni“.

PROČITAJTE JOŠ

Ono što može da raduje je to što prognoza ne najavljuje visoke temperature i što se ne očekuju paklene vrućine. Prema najavama bi trebalo da bude do 23 stepena uz dosta oblačnog vremena, pa bi uslovi za igru trebalo da budu bolji nego u duelu sa Tejlorom Fricom.

Znalo se da će Đoković i Siner igrati prvo polufinale, jer su imali dan više za odmor, dok će u drugom polufinalu igrati Danil Medvedev i Aleksandar Zverev od 9.30 ujutru po srpskom vremenu.

Đoković i Siner su do sada igrali šest puta, a srpski teniser vodi sa 4:2 u pobedama. Oba puta je dobio mečeve na grend slemovima i to dve godine u nizu na Vimbldonu, ali je Siner odbio dva od poslednja tri duela koja su igrana krajem prošle sezone, a poslednji je bio na Dejvis kupu koji je doneo Italijanima pobedu i kasnije trofej u ovom takmičenju.

BONUS VIDEO Intervju Novaka Đokovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare