Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Australijski teniser Nik Kirjos ne misli da je Novaka Đokovića previše potreslo to što se u svetu tenisa sve više nameće Janik Siner.

Siner je u subotu dva puta pobedio Đokovića, prvo u singlu, onda i u dublu, u polufinalu Dejvis kupa i time je eliminisao Srbiju iz borbe za „salataru“.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedini bod za naš tim u porazu od Italijana obezbedio je Miomir Kecmanović koji je savladao Lorenca Musetija u tri seta, dok je Novak u isto toliko setova pao u singlu.

Imao je u trećem setu tri uzastopne meč lopte, nije napravio presudan korak i brejk i to ga je slomilo, pa je odmah potom izgubio svoj servis i Siner je slavio.

Kasnije je prihvatio krivicu za to i poneo teret poraza, prvo u singlu, a onda i ekipno i to nakon što je i u dublu propuštena šansa sa tri uzastopne brejk lopte u jednom gemu.

Zbog te šanse se na društvenim mrežama pojavila konstatacija da će „Janik Siner biti u Novakovim košmarima“ kad srpski igrač bude legao da spava. Kirjos apsolutno ne deli to mišljenje, pa je reagovao na internetu.

„Krajnje sporno, mislim da ima snove o svom bankovnom računu i svojim dostignućima i da spava kao kučence“, rekao je Kirjos uz osmeh. Njegov nacionalni tim Australije sastao se u finalu Dejvis kupa sa Italijom koja je eliminisala Srbiju.

BONUS VIDEO: Siner slavio protiv Đokovića u Dejvis kupu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar