Foto: Printscreen/Tviter: SkySportsNews

Novak Đoković doživeo je dva poraza u istom danu u polufinalu Dejvis kupa, što mu je izuzetno teško palo.

Najbolji teniser sveta je najpre poražen od Janika Sinera u singlu sa 2:1, a onda je u paru sa Miomirom Kecmanovićem poklekao pred italijanskim dublom – 2:0.

Srbija je zbog ta dva poraza ispala u polufinalu Dejvis kupa, dok će Italija u nedelju igrati protiv Australije za „salataru“.

PROČITAJTE JOŠ

Novak je na konferenciji za medije nakon dubl meča bio na ivici suza, a jedno pitanje nateralo ga je da pogne glavu i videlo se tokom odgovora koliko mu je poraz teško pao.

„Ne znam… Meni je uvek, rekao sam hiljadu puta, najveće zadovoljstvo i čast igrati za svoju državu i svoju zemlju. Daleko je sledeća godina, iskreno, trenutno je vruća glava posle svega što smo doživeli“, rekao je Novak, pa dodao:

„Hvala selektoru, svim igračima, timu, što su napravili odličnu atmosferu i što su nas bodrili. Svi su dali maksimum u okviru svoje uloge u timu. Svako je imao svoju. Sam je rekao Viktor, jedan udarac, jedna lopta, je falila da se plasiramo u finale, ta lopta je bila moja. Ja moram da preuzmem odgovornost. To je to. Tragičar sam, šta da radim, to je tako kako jeste i idemo dalje“, rekao je Đoković.

BONUS VIDEO Novak Đoković u finalu Završnog mastersa pobedio Janika Sinera

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare