Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Nik Kirjos više puta je prozivao Janika Sinera zbog doping afere Italijana, a ovoga puta je "pecnuo" prvog tenisera sveta pred finale US Opena protiv Tejlora Frica.

Kao grom iz vedra nema odjeknula je vest da je Siner dva puta bio pozitivan na doping tokom turnira u Indijan Velsu u martu.

Još uvek mladi Italijan nije suspendovan.

Pročitajte još

Kirjos koristi svaku priliku da udari na prvog tenisera sveta zbog ovog skandala. Već nekoliko puta se oglašavao, a ovoga puta ga je indirektno prozvao.

Na društvenoj mreži X, Australijanac je objavio anketu o tome koji će teniser pobediti u odlučujućem meču u nedelju u Njujorku – Siner ili 12. igrač sveta, Amerikanac Tejlor Fric. Međutim, pored Sinerovog imena je stavio neobične emotikone.

Uz Fricovo prezime stavio je vatru, američku zastavu i orla, dok je pored Sinerovog italijanska zastava, krema i rukavice.

Situacija u vezi doping skandala Sinera još uvek nije završena. Iako je 6. septembra istekao rok za žalbu pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani, taj rok ipak nije važio i za Svetsku antidoping agenciju, koja će imati (bar) još 21 dan da se žali.

Finale US Opena između Sinera i Tejlora Frica na programu je u nedelju ne pre 22 časa.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare