Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Češka teniserka Petra Kvitova ulazi u 2024. godinu sa lepim vestima.

Kvitova je Novu godinu svojim pratiocima čestitala informacijom da ona i njen partner čekaju bebu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Prvog dana 2024. htela sam da vam poželim srećnu Novu godinu i podelim uzbudljive vesti da Jirži i ja čekamo bebu i očekujemo je na leto“, rekla je Kvitova.

Dvostruka šampionka Vimbldona iz 2011. i 2014. i finalistkinja Australijan opena iz 2019. danas ima 33 godine i 31 titulu u karijeri.

Već dugo je Kvitova u emotivnoj vezi sa Jiržijem Vanekom, svojim trenerom i trenutno 17. teniserka planete će izvesno u narednom periodu pauzirati od tenisa.

Kvitova je tokom karijere bila i druga igračica na WTA listi, a poslednje mečeve je odigrala prošle sezone u Kini, početkom oktobra kada je poražena od Ljudmile Samsonove.

Tokom 2023. godine nije pravila zapaženije rezultate u drugom delu sezone, pa je jedino na Vimbldonu stigla do četvrte runde i tu bila zaustavljena od Ons Žaber.

Pre toga je igrala bolje i osvojila je Berlin, titulu u Majamiju i igrala je četvrtfinale Indijan Velsa. Ova vest je možda iznenadila neke od njenih fanova jer je i dalje aktivna teniserka i visoko rangirana, ali nije jedina koja bi se posle porođaja vraćala i pravila zapažene uspehe.

Pre nje su to radile i Kim Klajsters i Serena Vilijams između ostalih.

BONUS VIDEO: Godina u kojoj je Novak Đoković obarao rekorde

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar