Foto: Printscreen Instagram / naslovne strane 365

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dao je sebi oduška posle dugog i napornog turnira na Vimbldonu.

Dvadesetak dana je proveo srpski igrač u Londonu, gde nije znao hoće li igrati zbog skore povrede i operacije kolena, a stigao je do finala.

PROČITAJTE JOŠ:

Tamo je u tri seta izgubio od Karlosa Alkaraza i nema mnogo za čime da žali, pošto je 37 dana pre finala morao na artroskopiju kolena posle Rolan Garosa.

A nakon turnira izazvao je mnogo pažnje kada se pojavio u Kotoru sa jednom od najlepših žena u svetu tenisa Marijom Šarapovom.

Poznato je da često boravi u Kotoru i Tivtu kada uhvati malo „lufta“ od profesionalnih obaveza, pa je tako prethodnih dana bio sa porodicom na brodiću, a sada je ugostio Mašu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели NASLOVNE STRANE 365 (@naslovnestrane365)

Šarapova je i ranije dolazila u Boku Kotorsku da letuje i odranije je poznato da su ona i Novak u veoma dobrim odnosima.

Zbog toga ne čudi previše što je i sada došla u posetu Crnoj Gori, dok su prolaznici komentarisali: „Vidi sa kim je (Novak prim. aut)! Sa Šarapovom“, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama.

Novakov sledeći korak je odlazak na Olimpijske igre u Pariz, gde će srpski teniser probati prvi put da se domogne zlatne medalje.

BONUS VIDEO Novak Đoković na konferenciji posle Vimbldona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare