Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

Bivši slovenački rukometaš Renato Vugrinec imenovan je u subotu za sportskog direktora Rukometnog kluba Partizan.

Tu informaciju je preneo Partizan na sajtu kluba.

PROČITAJTE JOŠ:

„Drago mi je što postajem deo porodice kakva je rukometni klub Partizan. Živim u Beogradu već dve godine i svi u porodici smo Grobari. U klub su došli ljudi sa velikim ambicijama i posle jednog sastanka sam prihvatio da preuzmem ulogu sportskog direktora. Partizan sa svojom istorijom i tradicijom zaslužuje da bude na putu ka osvajanju titula, a verujem da i svi pravi ljubitelji rukometa u Srbiji žele da jedan srpski klub ponovo zaigra u Ligi šampiona“, naveo je Vugrinec, a preneo klub.

Vugrinec je kao igrač sa Celjem osvojio Ligu šampiona 2004. godine, a sa slovenačkom reprezentacijom je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu iste godine.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели RK Partizan AdmiralBet (@rk.partizan)

„Na nama iz Upravnog odbora i menadžmenta je da igračima obezbedimo što bolje uslove i sa planovima koje imamo, verujemo u pozitivne rezultate. Ja sam u svojoj karijeri osvojio Ligu šampiona i znam koliko je važno da se u ekipi stvori hemija, da se svi igrači osećaju bitnima, da funkcionišemo kao porodica i samo tako ćemo ostvariti sve ciljeve“, dodao je Vugrinec.

Partizan je prvi na tabeli Superlige Srbije, a u Beogradu je u subotu pobedio Beršem iz Luksemburga u Evrokupu sa 35:24 (15:10).

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели RK Partizan AdmiralBet (@rk.partizan)

Očekivani trijumf pred više stotina navijača crno-belih izdejstvovalo je više rukometaša srpskog kluba.

Bolji od ostalih su buku Nikola Zečević i Lazar Anđelković sa po sedam golova. Veljko Popović i Nemanja Jović su dali po četiri. U ekipi Beršema, Jan Hofman je dao deset golova, a Leon Bil se pet puta upisao u strelce.

BONUS VIDEO: Spremali su se samo tri dana, a izašli kao pobednici EP u rukometu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar