Dejvid Hej
Foto: Instagram Davidhaye Screenshot

Dejvid Hej, britanski bokser, raspisao je "konkurs" za novu članicu poligamijske zajednice u kojoj živi nakon što je njegova romansa sa Srpkinjom Mihaelom Jovanović završena.

Hej nije odlučio da opet veruje u poligamiju, već je odlučio da vezu sa dugogodišnjom devojkom Sian Ozborn opet osveži.

PROČITAJTE JOŠ

On je objavio oglas u kom poziva devojke da mu se jave.

„Ja sam sebična k****, nikad ništa nije dovoljno dobro, uvek želim više, retko sam zadovoljan. Imam mnogo duboko ukorenjenih složenih demona, izjedaju me iznutra, menifestirajući se u odvratno šokantnim delima. Volim pozitivnu energiju, zdravlje i dobrobit, putovanja na prekrasne lokacije, gledanje izlazaka i zalazaka sunca i povezivanje sa devojkama istog mišljenja“, napisao je Hej.

View this post on Instagram

A post shared by David Haye (@davidhaye)

Hej uvek uz sebe ima najmanje dve devojke, a zaradio je dovoljno da do kraja života može samo da misli o tome gde će dalje na odmor, a koliko uživa u životu svedoči što je odlučio da uđe u vezu sa dve devojke koje se dobro slažu zajedno.

Novogodišnje praznike su prošle godine ovo troje proveli u Maroku, a često ističu da nema razloga da bilo šta menjaju jer im je lepo zajedno.

View this post on Instagram

A post shared by David Haye (@davidhaye)

Jedan izvor je za britanski „San“ otkrio neke detalje odnosa.

„Dejvid i Sian su napravili profil da bi pronašli savršenog partnera da uđe u njihovu vezu. Deo njihovo profila govori da ‘žele da vide šta se tu nalazi’ i da žele da isprobaju ‘nova iskustva’. Razgovarali sa nekoliko ljudi pre nego što su uveli Unu i odmah su počeli da se zabavljaju“, rekao je izvor za „San“.

Hej je završio boksersku karijeru 2018. godine porazom od Tonije Belea, a u karijeri ima 28 pobeda i četiri poraza. Posebno se pamti njegova borba sa Vladimirom Kličkom za apsolutnog šampiona sveta.

Sa druge strane, Mihaela je ćerka roditelja koji su iz sela Duboka kod Jagodine, odakle joj je i baka. Izbegli su u Beč tokom rata devedesetih u Jugoslaviji.

Sestru i nju je odgajala samohrana majka u Beču, a videlo se da je živela u skromnom stanu.

„Prošla sam kroz mnogo loših stvari u životu koje ne možete ni da zamislite, ali sada sam dostigla tačku u svom životu za koji mogu da kažem: „najbolji život ikada““, rekla je jednom prilikom.

Najpre se školovala za kuvaricu, ali je odlučila da pokrene tverk radionicu u Beču, a na Majorci je radila kao egzotična plesačica.

BONUS VIDEO Triler u Manili

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar