Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Zvezda razmišlja da finale kao domaćin, a ima prednost domaćeg terena, igra u hali "Aleksandar Nikolić", čiji je kapacitet ne više od 8.000 nezvanično.

E, sad, ostaje veliko pitanje otvoreno kako i zašto, jer je više puta rečeno iz kluba da je prodato najmanje 12.000 sezonskih ulaznica za ovu sezonu koju ispraćamo. To onda znači da bi trećina vlasnika pretplatnih karata bila uskraćena da prisustvuje finalu, što je dodatno čudno.

PROČITAJTE JOŠ

Kako bilo, crveno-beli intenzivno razmišljaju da domaćini u borbi za tron ABA lige budu u „Pioniru“, a ne Beogradskoj areni, u kojoj su ove sezone igrali i Evroligu, i regionalno takmičenje.

Kako saznajemo, iz Partizana se ne mire sa takvom odlukom, naprotiv, ali će na kraju ipak morati kao gosti da istrče na parket „Pionira“, u odbrani jadranske titule.

Takođe, crno-beli prete napuštanjem terena ukoliko dođe do bilo kakvog incidenta. Pri prvom ubacivanju bilo kakvog predmeta na parket, tokom zagrevanja ili utakmice, Partizan bi mogao da se povuče, saznaje Nova.rs.

Poznato je da su prošlosezonsku finalnu seriju obeležili incidenti, koji se gotovo uvek dešavaju u derbijima ABA lige, dok je u Evroligi slika koju šalju večiti daleko lepša, ona prava koja i treba da bude.

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Podsetimo, prošlogodišnja finalna serija obivilovala je incidentima baš u utakmicama koje je Zvezda igrala kao domaćin u „Pioniru“.

Atmosfera linča napravljena je pre početka treće utakmice. Sramotne scene videli smo u momentu kada su igrači Partizana izlazili na teren.

Zvezdini navijači su ubacivali sve i svašta, i zbog toga je meč morao da se pomeri sa prvobitnog termina za skoro pola sata kasnije

Tu nisu stali navijači crveno-belih, već su košarkaše Partizana vređali iz prvih redova svim silama.

Posebno je buru izazvalo ponašanje Draška Markovića, direktora „Telekom Srbije“ za ljudske resurse, koji je pljuvao košarkaše Partizana i vitlao stolicom.

On je u prvom redu u jednom trenutku sa stolicom u rukama krenuo ka terenu na kom su se nalazili košarkaši Partizana.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar