Foto: Javier Borrego / Zuma Press / Profimedia

Košarkaši Partizana ostali su bez još jednog člana jezgre koju je po dolasku oformio Željko Obradović pošo je klub i zvanično napustio Zek Ledej.

Partizan se zahvalio sjajnom košarkašu koji je postao miljenik „grobara“, a oglasio se i Ledej koji je u emotivnom oproštaju pokazao koliko mu je značio dres Partizana.

PROČITAJTE JOŠ

„Zaista, hvala Vam od mene i moje porodice za prethodne tri godine. Bila je to sjajna avantura, uz neke teške i mnoge lepe momente, rastao sam u životu uz njih. Hvala zemlji Srbiji što me je ugostila i što sam se osećao kao kod kuće. Hvala Grobarima koji su me naučili pravoj strasti i verovanju koje može jedna navijačka grupa da ima. Ono što možete da uradite je neverovatno i u momentu je nemerljivo“ napisao je Ledej.

On se tu nije zaustavio.

„Hvala svim saigračima i stručnom štabu na tri godine prijateljstva i neverovatnih sećanjima koje smo izgradili kroz rad i glad za najvećim visinama. Hvala medicinskom osoblju i klubu, hvala za rast od Evrokupa do Evrolige i hvala na velikoj podršci od dna do vrha. Najviše, hvala treneru Obradoviću koji je verovao u mene. Ekstremno sam zahvalan što si me učio i što si mi pomogao da rastem kao osoba u poslednje tri godine“. napisao je Ledej.

Na kraju je poslao poruku na srpskom.

„Iako ću sledeće godine obući drugi dres, krvariću crno-belo zauvek. Volim te, Partizane“, zaključio je Ledej.

Amerikanac će od naredne sezone igrati za Olimpiju iz Milana.

View this post on Instagram

A post shared by Zach LeDay (@zachleday32)

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare