Foto: Screenshot Twitter Mark Medina

Velika žal za Darka Rajakovića jer bi ovo bez ikakve dileme bila pobeda karijere. Ipak, žal se brzo pretvorila u čist bes.

Toronto je stao nadomak čuda protiv 17-strukog šampiona NBA liga, a Lejkersi su na kraju slavili sa 132:131, pa je srpski trener ostao bez velikog trijumfa.

PROČITAJTE JOŠ

Njegovi Reptorsi su igrali odlično, pa čak i stigli do velike prednosti od osam poena u poslednjoj deonici, ali nisu uspeli da izdrže nalete Entonija Dejvisa koji je izabrao da mu se igra košarka.

Rajaković je posložio tim sa tri pobede u poslednjih pet mečeva, a dolazak Er Džej Bereta iz Njujorka mu je doneo veću širinu.

Skoti Barns je brojao do 26 poena, Paskal Sijakam do 25, a Beret do 23. Sa druge strane je apsolutno dominirao Dejvis sa 41 poenom, 11 skokova, šest asistencija i šutem iz igre 13/17, a pratio ga je ko drugi do Lebron Džjems sa 22 poena, pet skokova i 12 asistencija.

Nije nikakva dilema da je Toronto imao katastrofalno suđenje, po mišljenju mnogih su i surovo pokradeni. O čemu najbolje govori reakcija Rajakovića posle meča.

„Ovo je sramota! Sramota za sudije i da liga ovako nešto dozvoli… Oni su imali 23 slobodna bacanja, a mi dva u četvrtoj četvrtini. Kako da igramo meč ovako? Poštujem sve što imaju zvezde i sve, ali i mi imamo zvezde u timu. Kako je moguće da Skoti Barns koji je kalibar i koji uvek probija i pokušava da dođe do obruča bez flopinga i bez iznuđivanja faula, kako to da on dobije dva slobodna bacanja za čitav meč? Kako je to moguće, kako ćeš mi to objasniti? Ako Lejkersi treba da pobede dajte im pobedu, nećemo ni da dođemo. Ovo nije prvi put Barns će biti Ol-star, zaštitno lice lige. Ovo je kompletno sranje!“, vikao je Rajaković i udarao o sto.

NBA REZULTATI

Sreda 10. januar

Detroit – Sakramento 110:131

Orlando – Minesota 92:113

Njujork – Portland 112:84

Dalas – Memfis 103:120

LA Lejkers – Toronto 132:131

BONUS VIDEO Neverovatna trojka Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar